Αρχική InfoMommy Νέα Ανακαλείται δημοφιλές έπιπλο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ

Ανακαλείται δημοφιλές έπιπλο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ

Ανακαλείται δημοφιλές έπιπλο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά σε ανάκληση για συγκεκριµένους κωδικούς του γυάλινου επεκτεινόµενου τραπεζιού GLIVARP σε λευκό χρώµα και στις δύο διαστάσεις που διατίθεται (125/188x85εκ και 75/115x70εκ, κωδικοί 20334700 & 50334708).

Αυτό είναι το τραπέζι που ανακαλείται

Το πρόγραµµα αφορά στην προληπτική ανάκληση του ανωτέρω προϊόντος, µε αφορµή την ενηµέρωση ότι στους συγκεκριµένους κωδικούς υπήρξαν περιστατικά όπου το κοµµάτι της επέκτασης είχε αποκολληθεί από τις ράγες στήριξης και είχε πέσει, προκαλώντας την πιθανότητα τραυµατισµού. Με βάσει τους ποιοτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν η συγκεκριµένη πιθανότητα πτώσης του τµήµατος της επέκτασης είναι µικρή. Μέχρι σήµερα παγκοσµίως έχουν αναφερθεί 6 περιστατικά τραυµατισµού, εκ των οποίων τα 3 χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

Οι καταναλωτές καλούνται να σταµατήσουν άµεσα τη χρήση του συγκεκριµένου προϊόντος και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστηµα ΙΚΕΑ, προκειµένου να τους επιστραφεί το αντίτιµο αγοράς του προϊόντος, είτε να γίνει αντικατάσταση µε άλλο παρόµοιο προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ikea.com.cy.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter