Ανακαλείται δημοφιλές έπιπλο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ

Η ΙΚΕΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι προχωρά σε ανάκληση για συγκεκριµένους κωδικούς του γυάλινου επεκτεινόµενου τραπεζιού GLIVARP σε λευκό χρώµα και στις δύο διαστάσεις που διατίθεται (125/188×85εκ και 75/115×70εκ, κωδικοί 20334700 & 50334708).

Αυτό είναι το τραπέζι που ανακαλείται

Το πρόγραµµα αφορά στην προληπτική ανάκληση του ανωτέρω προϊόντος, µε αφορµή την ενηµέρωση ότι στους συγκεκριµένους κωδικούς υπήρξαν περιστατικά όπου το κοµµάτι της επέκτασης είχε αποκολληθεί από τις ράγες στήριξης και είχε πέσει, προκαλώντας την πιθανότητα τραυµατισµού. Με βάσει τους ποιοτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν η συγκεκριµένη πιθανότητα πτώσης του τµήµατος της επέκτασης είναι µικρή. Μέχρι σήµερα παγκοσµίως έχουν αναφερθεί 6 περιστατικά τραυµατισµού, εκ των οποίων τα 3 χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε αγοράσει

Οι καταναλωτές καλούνται να σταµατήσουν άµεσα τη χρήση του συγκεκριµένου προϊόντος και να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε κατάστηµα ΙΚΕΑ, προκειµένου να τους επιστραφεί το αντίτιµο αγοράς του προϊόντος, είτε να γίνει αντικατάσταση µε άλλο παρόµοιο προϊόν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ikea.com.cy.