Αρχική InfoKids Νέα Ανακαλείται δημοφιλές γλυκό σνακ από την κυπριακή αγορά

Ανακαλείται δημοφιλές γλυκό σνακ από την κυπριακή αγορά

Ανακαλείται δημοφιλές γλυκό σνακ από την κυπριακή αγορά

Mε ανακοίνωση που λάβαμε από την Schwartau ενημερωθήκαμε ότι ανακαλείται παρτίδα Corny BIG Brownie, καθώς στη συσκευασία δεν αναγράφονται τα συστατικά στην τοπική γλώσσα, λόγω σφάλματος στη διαδικασία παραγωγής.

Αυτό είναι το  προϊόν που ανακαλείται

Η ανάκληση ισχύει μόνο για την παρτίδα Corny BIG Brownie με αριθμό γραμμοκώδικα 61260 και ημερομηνίες λήξης 31.10.2019, 07.12.2019, 28.12.2019, 20.01.2020. Η ανάκληση δεν αφορά άλλες παρτίδες και προϊόντα που φέρουν τον συγκεκριμένο γραμμοκώδικα.

Λόγω του λάθους στη σήμανση, το προϊόν αυτό ενδέχεται να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία όσων παρουσιάζουν αλλεργία στα φιστίκια, σε δημητριακά που περιέχουν γλουτένη ή έχουν δυσανεξία στο γάλα. Οι καταναλωτές που αγόρασαν το παραπάνω προϊόν και έχουν αλλεργία στο γάλα, τα φιστίκια ή τη γλουτένη καλούνται να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα από όπου το αγόρασαν, ώστε να αποζημιωθούν πλήρως.

Η ικανοποίηση των πελατών και η ποιότητα των προϊόντων αποτελούν τη βασικότερη προτεραιότητα για τη Schwartau. Η εταιρεία, μόλις ενημερώθηκε για το ζήτημα, προχώρησε σε άμεση ανάκληση από τα καταστήματα λιανικής πώλησης και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση τόσο των καταναλωτών όσο και των σημείων πώλησης.

Για οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Schwartau (Schwartau Consumer Careline): presse@schwartau.de.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter