Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ανακαλείται πασίγνωστο παιδικό καρεκλάκι λόγω αστάθειας

Ανακαλείται πασίγνωστο παιδικό καρεκλάκι λόγω αστάθειας

Ανακαλείται πασίγνωστο παιδικό καρεκλάκι λόγω αστάθειας
Ανάμεσα στα ανακληθέντα προϊόντα για τα οποία ενημερωθήκαμε σήμερα μέσω της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή (ΥΠΚ) του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού βάσει της αναφοράς (GRAS-RAPEX – Report 44)  ξεχωρίσαμε το δημοφιλές παιδικό καρεκλάκι FLEXA.
Δείτε την ανάκληση εδώ

Αυτό είναι το παιδικό καρεκλάκι που ανακαλείται

Ένα παιδικό καρεκλάκι που το έχουν αγαπήσει οι γονείς καθώς χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό καθότι πολυμορφικό μέσα σε δευτερόλεπτα, μπορεί να αλλάξει το ύψος των ποδιών, να αφαιρεθεί το υποπόδιο, να προστεθεί ο  δίσκος φαγητού ή να αφαιρεθεί η ζώνη ασφαλείας, όσο οι ανάγκες του παιδιού αλλάζουν. Με μια μόλις αλλαγή μετατρέπεται σε καρέκλα γραφείου ή καρέκλα φαγητού. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 0 έως 12 ετών

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter