Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ανακαλούνται επικίνδυνα βρεφικά στρώματα - Μην τα χρησιμοποιείτε

Ανακαλούνται επικίνδυνα βρεφικά στρώματα - Μην τα χρησιμοποιείτε

Ανακαλούνται επικίνδυνα βρεφικά στρώματα - Μην τα χρησιμοποιείτε

Για την ανάκληση γνωστού βρεφικού στρώματος και ανωστρώματος ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 6ης Ιουλίου 2018 για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Αυτά είναι τα βρεφικά στρώματα που ανακαλούνται:

Ανακαλούνται τα σετ βρεφικών στρωμάτων και ανωστρωμάτων, Sleep Safe Evolution Pack, της εταιρείας Aerosleep σε διαστάσεις 70x140 εκ., αριθμός μοντέλου AERO/AM-EV140 και αριθμός παρτίδας  5413421811059.

Μπορείτε να δείτε τα στρώματα που ανακαλούνται εδώ

Τα στρώματα ανακαλούνται λόγω του ότι περιέχουν τη χημική ουσία TCPP (φωσφορικό άλας/πολυουρεθάνη) που είναι καρκινογόνος και άκρως τοξική για τα παιδιά. Το προιόν ανακαλείται από την αγορά και οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να το χρησιμοποιούν.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.