Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Ανακουφιστείτε από τον πονόλαιμο με τις παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C

Ανακουφιστείτε από τον πονόλαιμο με τις παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C

Ανακουφιστείτε από τον πονόλαιμο με τις παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C

Έχετε πονόλαιμο και νιώθετε δυσφορία κατά την κατάποση; Αντιμετωπίστε τον πόνο και ανακουφίστε τον ερεθισμένο λαιμό με τις νέες παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C.

Κάθε παστίλια περιέχει δύο ενεργά συστατικά αμυλμετακρεσόλη και διχλωροβενζυλική αλκοόλη τα οποία είναι ήπια αντισηπτικά που «εξουδετερώνουν» ιούς και βακτήρια που ευθύνονται για τις λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας.Τα δύο αυτά ενεργά αντισηπτικά συστατικά ενεργούν απευθείας στη προσβληθείσα περιοχή του στόματος και του λαιμού ενώ παράλληλα υγραίνουν και μαλακώνουν τον λαιμό και έτσι καταπραΰνουν τον πονόλαιμο.

Η παρουσία της βιταμίνης C (100mg) σε συνδυασμό με το άρωμα πορτοκάλι προσδίδουν στις παστίλιες μια πολύ ευχάριστη γεύση ενώ συγχρόνως εφοδιάζουν τον οργανισμό με την απαραίτητη ποσότητα βιταμίνης C , που είναι πολύ χρήσιμη κατά τη διάρκεια του κρυολογήματος ή της ίωσης. Είναι γνωστό ότι η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Οι νέες παστίλιες Strepsils Orange Vitamin C, με γεύση πορτοκάλι, είναι κατάλληλες για ενήλικες και παιδιά από έξι ετών και διατίθενται στην κυπριακή αγορά από τα φαρμακεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.