Αναμένεται να δώσει κατάθεση η 26χρονη που βρήκαν νεκρό το νεογνό της σε σακούλα – Τι συνέβη με το μωρό

Συγκλονισμένο συνεχίζει να παρακολουθεί το Παγκύπριο την υπόθεση του νεκρού βρέφους που εντοπίστηκε σε σακούλα το περασμένο Σάββατο στην Λευκωσία. Η μητέρα του βρέφους, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κλινική και σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση και αναμένει το «πράσινο φως» από τους γιατρούς για να μπορέσει να ανακρίνει την 26χρονη, έτσι ώστε να στήσει το πάζλ σε άλλη μία τραγική ιστορία. Φως τα αίτια του θανάτου του νεογνού, αναμένεται να ρίξει και η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους, που είναι προγραμματισμένη για αύριο Τρίτη. Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα από το Νεπάλ νοσηλεύεται φρουρούμενη. Εναντίον της διερευνάται υπόθεση απόπειρας άμβλωσης από κυοφορούσα γυναίκα και απόκρυψης τοκετού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η γυναίκα 26 ετών από το Νεπάλ που εργάζεται στην Κύπρο μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου από Ελληνοκύπρια σε ιδιωτική γυναικολογική κλινική. Όπως προέκυψε από την εξέταση που της έγινε από ιατρούς, η γυναίκα από το Νεπάλ είτε είχε γεννήσει τις τελευταίες ώρες, είτε είχε αποβάλει. Μετά και τα όσα τους ανέφεραν οι γιατροί, οι εργοδότες της έψαξαν το δωμάτιο της όπου εντόπισαν νεκρό βρέφος σε νάιλον σακούλα, μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες καθώς και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διαπίστωσε ότι το βρέφος ήταν νεκρό.