Ανατριχιαστικό: Έθαψαν ζωντανό το μόλις 6 ωρών μωρό τους – Video με τη διάσωση του νεογέννητου

Μια αδιανόητη πράξη έγινε γνωστή πρι λίγες ώρες και προκαλεί – το λιγότερο – ανατριχίλα.

Ένα ζευγάρι, το οποίο πήγε να θάψει το νεογέννητο παιδί του, το οποίο είχε πεθάνει στο νοσοκομείο, σε νεκροταφείο στην Ινδία ανακάλυψε το άλλο νεογέννητο κοριτσάκι μέσα σε ένα πήλινο δοχείο, θαμμένο σε βάθος λίγων εκατοστών, περιέγραψε ένας αστυνομικός στην πόλη Μπαρέιλι, στο κρατίδιο Ούταρ Πραντές.

Η Ινδία είναι μια χώρα όπου οι γονείς προτιμούν τα αγόρια και ο αριθμός των κοριτσιών ολοένα και μειώνεται.

Η αστυνομία διενεργεί ήδη έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών: «Προσπαθούμε να βρούμε τους γονείς του μωρού και υποψιαζόμαστε ότι αυτό συνέβη με τη συγκατάθεσή τους», λένε οι αστυνομικοί.

Μόλις λίγων ωρών το μωράκι

Το φρικτό της υπόθεσης είναι πως πιστεύεται πως το μωρό ήταν μόλις 6 ωρών, καθώς ο ομφάλιος λώρος του ήταν ανέπαφος και υπήρχαν ακόμη ίχνη από αυτή την λευκή ουσία που έχουν τα μωρά μόλις γεννιούνται (vernix caseosa).

Το κοριτσάκι άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου αναρρώνει, ενώ η αστυνομία αναζητά τους γονείς του και η υγεία του βελτιώνεται μέρα με την ημέρα.

Το μωρό θα δοθεί στην πρόνοια, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως αυτό εγκαταλείφθηκε από τους γονείς τους ή εξαιτίας του φύλου του ή γιατί το έφερε στον κόσμο μία ανύπαντρη μητέρα.

Σοκάρουν τα 17 θηλυκά έμβρυα στον υπόνομο

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο περιστατικό, καθώς πριν λίγες μέρες βρέθηκαν 17 θηλυκά έμβρυα σε έναν υπόνομο, καθώς όπως αποκαλύφθηκε ένας γιατρός έκανε παράνομα έκτρωση σε όσες οικογένειες ήθελαν απελπισμένα ένα αγόρι.

Δείτε video με το μωρό