Ανατριχιαστικό! Μητέρα ξαναβλέπει την 7χρονη νεκρή κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας (video)

Πώς θα νιώθατε αν μπορούσατε να ξαναδείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο το οποίο έχει «φύγει» από τη ζωή;

Στην Κορέα κατάφεραν να φέρουν κοντά ξανά μία μητέρα με την νεκρή της κόρη.

Συγκεκριμένα, η κορεατική τηλεόραση έδειξε σε ζωντανή μετάδοση την επανένωση μιας μητέρας με την νεκρή από το 2016 κορούλα της!

Πως έγινε αυτό; Μέσω της εικονικής πραγματικότητας!

Η εκπομπή, με τον τίτλο «Συναντώντας σε» («I met you») φόρεσε στην μητέρα μια ειδική μάσκα και μέσω της εικονικής πραγματικότητας η γυναίκα μπορούσε να μιλήσει, να ακουμπήσει με ειδικά γάντια που φορούσε, και να παίξει με την επτάχρονη κόρη της που έχασε πριν από 4 χρόνια από μια σπάνια ασθένεια.

Η μητέρα φόρεσε τον εξοπλισμό του VR και μεταφέρθηκε σε έναν κήπο όπου είδε την κόρη της να στέκεται εκεί και να της χαμογελάει φορώντας ένα μωβ φόρεμα.

Μητέρα και κόρη μπορούσαν να συζητήσουν κανονικά και μάλιστα η μικρή Nayeon είπε στην μητέρα της ότι δεν πονάει πια.

«Ίσως είναι ο πραγματικός παράδεισος. Συνάντησα την κόρη μου, η οποία μου χαμογέλασε για λίγο. Ήμουν τόσο ευτυχισμένη. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε η μητέρα.

Σύμφωνα με το Aju Business Daily, ένα παιδί χρησιμοποιήθηκε ως μοντέλο για να δημιουργηθεί το πρόσωπο, το σώμα και η φωνή του μικρού νεκρού κοριτσιού.

Τα 3 αδέρφια και ο πατέρας της 7χρονης  Nayeon παρακολόθησαν όλη τη διαδικασία από το στούντιο.

Η μητέρα δήλωσε πως δέχτηκε να πάρει μέρος στο ντοκιμαντέρ για να παρηγορήσει κάποιον που έχασε ένα παιδί ή έναν γονιό ή έναν αδερφό.

Δείτε το video