Αναχώρησε για τη Βοστώνη και το σωτήριο ταξίδι του ο μικρός Αντώνης (video)

αντώνης

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου αναχώρησε για τη Βοστώνη ο μικρός Αντώνης, με τις καλύτερες ευχές όλων μας στις αποσκευές του.

Η περιπέτεια της υγείας του συγκίνησε το παγκύπριο, ενώ το μικρό αγόρι – παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει – δεν στάματησε όλον αυτόν το καιρό να χαμογελά.

Οι γονείς του ξεκίνησαν αγώνα για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τη θεραπεία του και να βοηθήσουν το παιδί τους να ζήσει μια αξιοπρεπή και υγιή ζωή.

Ο μικρός Αντώνης μεταβαίνει στην Βοστώνη όπου και θα νοσηλευτεί σε ειδικό ιατρικό κέντρο για να λάβει την θεραπεία του για την νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, από την οποία πάσχει.

Ο κ. Ανδρέου, πατέρας του μικρού, ανέφερε ότι η οικογένεια αισθάνεται συγκίνηση και είναι προσηλωμένη στον στόχο της με υπομονή και επιμονή.
Όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, όπως είπε, έχουν γίνει στην Κύπρο, ενώ την Δευτέρα ο μικρός Αντώνης θα εξεταστεί από τους θεράποντες ιατρούς του ειδικού κέντρου.
Την Πέμπτη αναμένεται να χορηγηθεί η θεραπεία και η νοσηλεία του μικρού θα διαρκέσει δύο μήνες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον μικρό Αντώνη είχε διενεργηθεί έρανος ούτως ώστε να εξασφαλιστούν τα χρήματα για την θεραπεία του και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα το ποσό που μαζεύτηκε άγγιζε τις 500,000 ευρώ, ωστόσο το κράτος με απόφασή του, θα καλύψει όλα τα έξοδα.

Δείτε video με την οικογένειά του