Αρχική InfoKids Νέα «Andi Mack» το πρώτο παιδικό του Disney Channel με ομοφυλόφιλο αγόρι

«Andi Mack» το πρώτο παιδικό του Disney Channel με ομοφυλόφιλο αγόρι

«Andi Mack» το πρώτο παιδικό του Disney Channel με ομοφυλόφιλο αγόρι

Το «Andi Mack» είναι μία παιδική-εφηβική σειρά της Disney, η οποία προβάλλεται εδώ και κάμποσο καιρό στο Disney Channel. Αυτή τη στιγμή στην Αμερική «τρέχει» ο δεύτερος κύκλος της σειράς, στο πρώτο επεισόδιο του οποίου ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Σάιρους (υποδυόμενος από τον Τζόσουα Ρας), ο καλύτερος φίλος της πρωταγωνίστριας Άντι, συνειδητοποιεί ότι τρέφει αισθήματα για αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά της, τον Τζόνα.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς, αυτός ο κύκλος είναι η αρχή ενός ταξιδιού αυτογνωσίας του Σάιρους, πάντα με τη βοήθεια των φίλων του Άντι και της Μπάφι, όμως για να γίνει αυτό με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, τόσο το κανάλι όσο και ο δημιουργός της σειράς, ο Τέρι Μίνσκι συμβουλεύτηκαν αναπτυξιολόγους, καθ’όλη τη διάρκεια συγγραφής του σεναρίου.

Δείτε απόσπασμα από την επίμαχη σκηνή:

Επιπλέον, οργανώθηκε προβολή της πρεμιέρας του κύκλου σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Common Sense Media, GLAAD και PFLAG, προκειμένου να δώσουν την έγκρισή τους να προβληθεί αργότερα και στην τηλεόραση.

Η σειρά δεν προβάλλεται ακόμα στο Disney Channel της Κύπρου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter