Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Ανήκουστο! Γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο ταξί όταν επέστρεφαν από το μαιευτήριο!

Ανήκουστο! Γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο ταξί όταν επέστρεφαν από το μαιευτήριο!

Ανήκουστο! Γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο ταξί όταν επέστρεφαν από το μαιευτήριο!

Μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για την επόμενη μεγάλη κινηματογραφική κωμωδία έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες και πραγματικά προκαλεί μεγάλο γέλιο και παράλληλα ανησυχία.

Δύο νέοι γονείς στο Αμβούργο της Γερμανίας ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο πίσω κάθισμα του ταξί που ναύλωσαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους από το μαιευτήριο!

Τι συνέβη ακριβώς

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αμβούργου, την Δευτέρα 20 Μαϊου, το ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι από το μαιευτήριο, κατέβηκε από το ταξί, μαζί με το ενός έτους αδερφάκι του μωρού, ευχαρίστησε τον οδηγό και πλήρωσε το αντίτιμο της διαδρομής.

Τότε συνειδητοποίησε το ολέθριο σφάλμα που είχε πραγματοποιήσει, μόνο που το ταξί είχε πλέον απομακρυνθεί από το σπίτι του ζευγαριού.

Μάταια ο πατέρας προσπάθησε να το προλάβει τρέχοντας με τα πόδια.

Στην συνέχεια ο οδηγός κατευθύνθηκε σε ένα υπόγειο γκαράζ ούτως ώστε να κάνει διάλειμμα για το μεσημεριανό του γεύμα σε κάποιο εστιατόριο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο οδηγός του ταξί δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη του νεογέννητου βρέφους στο αυτοκίνητό του, μέχρι την στιγμή που νέοι πελάτες μπήκαν στο ταξί και αντίκρισαν έκπληκτοι το ήσυχο μωράκι.

Ο οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από κλινικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο μωρό, από πλήρωμα ασθενοφόρου, γονείς και παιδί επανασυνδέθηκαν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter