Ανήκουστο! Γονείς ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο ταξί όταν επέστρεφαν από το μαιευτήριο!

Μια ιστορία που θα μπορούσε να αποτελέσει έμπνευση για την επόμενη μεγάλη κινηματογραφική κωμωδία έγινε γνωστή πριν λίγες ώρες και πραγματικά προκαλεί μεγάλο γέλιο και παράλληλα ανησυχία.

Δύο νέοι γονείς στο Αμβούργο της Γερμανίας ξέχασαν το νεογέννητο μωράκι τους στο πίσω κάθισμα του ταξί που ναύλωσαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους από το μαιευτήριο!

Τι συνέβη ακριβώς

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αμβούργου, την Δευτέρα 20 Μαϊου, το ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι από το μαιευτήριο, κατέβηκε από το ταξί, μαζί με το ενός έτους αδερφάκι του μωρού, ευχαρίστησε τον οδηγό και πλήρωσε το αντίτιμο της διαδρομής.

Τότε συνειδητοποίησε το ολέθριο σφάλμα που είχε πραγματοποιήσει, μόνο που το ταξί είχε πλέον απομακρυνθεί από το σπίτι του ζευγαριού.

Μάταια ο πατέρας προσπάθησε να το προλάβει τρέχοντας με τα πόδια.

Στην συνέχεια ο οδηγός κατευθύνθηκε σε ένα υπόγειο γκαράζ ούτως ώστε να κάνει διάλειμμα για το μεσημεριανό του γεύμα σε κάποιο εστιατόριο.

Όπως αναφέρουν τα ξένα πρακτορεία ειδήσεων, ο οδηγός του ταξί δεν είχε αντιληφθεί την ύπαρξη του νεογέννητου βρέφους στο αυτοκίνητό του, μέχρι την στιγμή που νέοι πελάτες μπήκαν στο ταξί και αντίκρισαν έκπληκτοι το ήσυχο μωράκι.

Ο οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από κλινικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο μωρό, από πλήρωμα ασθενοφόρου, γονείς και παιδί επανασυνδέθηκαν.