Αρχική InfoMommy Νέα Ανήλικος κινδύνευσε από κυλιόμενη σκάλα σε γνωστό εμπορικό κέντρο (φωτογραφία)

Ανήλικος κινδύνευσε από κυλιόμενη σκάλα σε γνωστό εμπορικό κέντρο (φωτογραφία)

Ανήλικος κινδύνευσε από κυλιόμενη σκάλα σε γνωστό εμπορικό κέντρο (φωτογραφία)

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες, όταν μητέρα κατήγγειλε ότι κυλιόμενη σκάλα σε γνωστό εμπορικό κέντρο «παγίδευσε» το παπούτσι του ανήλικου παιδιού της.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του themaonline.com, μέχρι πριν λίγες ώρες δεν είχε γίνει καταγγελία για το περιστατικό στην αστυνομία, αλλά έχουν ήδη υποβληθεί παράπονα στην εταιρεία που διαχειρίζεται το εμπορικό κέντρο.

Μάλιστα, η μητέρα φωτογράφισε το παπούτσι του παιδιού της, αποδεικνύοντας έτσι τη σφοδρότητα του… πρωτάκουστου αυτού ατυχήματος. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, το παπούτσι του αριστερού ποδιού του ανήλικου είναι σκισμένο στο μπροστινό μέρος κοντά στο ύψος των δακτύλων, δείχνοντας πόσο σοβαρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα.

Το περιστατικό συνέβη εχθές, Κυριακή 13 Ιανουαρίου, και όταν η μητέρα απευθύνθηκε στους αρμόδιους εκείνη - όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook - απλώς της είπαν να κάνει τα παραπονά της στη σελίδα του εμπορικού κέντρου στο διαδίκτυο.

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση

Σημειώνεται ότι βάσει των Περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Νόμων, η ιδιοκτήτρια εταιρεία θα έπρεπε να έχει κάνει εκτίμηση κινδύνου στις εγκαταστάσεις της, αλλά και να μεριμνά για την αναγκαία συντήρηση. Το θέμα, πλέον, θα επιληφθεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, από το οποίο θα εξεταστεί κατά πόσον έχει γίνει σωστά η εκτίμηση κινδύνου και κατά πόσον οι κυλιόμενες σκάλες –αν τελικά το ατύχημα όντως οφείλεται σε τεχνική βλάβη- έτυχαν της πρέπουσας συντήρησης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter