Αρχική Εκδηλώσεις Αντίστροφη μέτρηση για το «Λάρνακα 3x3» στην παραλία των Φοινικούδων (29-30/7)

Αντίστροφη μέτρηση για το «Λάρνακα 3x3» στην παραλία των Φοινικούδων (29-30/7)

Αντίστροφη μέτρηση για το «Λάρνακα 3x3» στην παραλία των Φοινικούδων (29-30/7)

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το «Λάρνακα 3x3» που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 μέχρι τις 30 Ιουλίου, στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων, στην Πλατεία Ευρώπης.

Το «Λάρνακα 3x3» είναι μια διοργάνωση που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου από ολόκληρη την Κύπρο, όπου οι καλαθοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιρίστριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο «Λάρνακα 3x3» θα πρέπει να κατεβάσουν έντυπο συμμετοχής, το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Αφού συμπληρωθεί το έντυπο συμμετοχής, θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την εγγραφή μιας ομάδας είναι 80 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3x3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 40 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy ή στο τηλέφωνο 22-449830.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.