Αντίστροφη μέτρηση για το «Λάρνακα 3×3» στην παραλία των Φοινικούδων (29-30/7)

Η Λάρνακα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, το «Λάρνακα 3×3» που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 μέχρι τις 30 Ιουλίου, στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Φοινικούδων, στην Πλατεία Ευρώπης.

Το «Λάρνακα 3×3» είναι μια διοργάνωση που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνει και συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμου από ολόκληρη την Κύπρο, όπου οι καλαθοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιρίστριες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις σε όλες τις κατηγορίες.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο «Λάρνακα 3×3» θα πρέπει να κατεβάσουν έντυπο συμμετοχής, το οποίο θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Αφού συμπληρωθεί το έντυπο συμμετοχής, θα πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy μέχρι την Τρίτη 24 Ιουλίου.

Το ποσό που πρέπει να καταβληθεί για την εγγραφή μιας ομάδας είναι 80 ευρώ μαζί με στολές, ενώ όσες ομάδες έχουν αθλητικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις 3×3, τότε θα μπορούν να εγγραφούν με 40 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση eva@basketball.org.cy ή στο τηλέφωνο 22-449830.