Αρχική InfoSchool «Απεργώ και χαρίζω το μισθό μου στους άπορους μαθητές»: Η συγκινητική επιστολή Κύπριου δασκάλου

«Απεργώ και χαρίζω το μισθό μου στους άπορους μαθητές»: Η συγκινητική επιστολή Κύπριου δασκάλου

«Απεργώ και χαρίζω το μισθό μου στους άπορους μαθητές»: Η συγκινητική επιστολή Κύπριου δασκάλου

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η «δήλωση αξιοπρέπειας» του Κύπριου καθηγητή, Πολύκαρπου Πολυκάρπου, που θα λάβει μέρος στις προγραμματισμένες απεργίες των εκπαιδευτικών την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου και ζητά να του αποκοπεί ο μισθός.

Ο κύριος λόγος που αναδημοσιεύεται η εν λόγω «δήλωση αξιοπρέπειας», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος, είναι γιατί ζητά να του αποκοπεί το ποσό που αναλογεί στις ημέρες που θα απεργήσει και να επιστραφεί στο σχολείο όπου εργάζεται για ενίσχυση των άπορων μαθητών.

Το εν λόγω έγγραφο υπογράφεται στις 15 Σεπτεμβρίου και μάλιστα εκτός από το όνομα του υπογράφοντα εκπαιδευτικού φέρει και τον αριθμό μητρώου του, κάτι που δίνει υπόσταση στο έγγραφο.

Μάλιστα, πολύς λόγος έχει γίνει και για την φράση με την οποία κλείνει την επιστολή του ο κ. Πολυκάρπου «Καλύτερα ένα άδειο σχολείο παρά μια άδεια ψυχή».

Διαβάστε τη «δήλωση αξιοπρέπειας» του κ. Πολυκάρπου:

«Εγώ ο Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Π.Μ.Π. , δηλώνω ότι θα λάβω μέρος στην απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2018. Παρακαλώ όπως αποκοπεί από το μισθό μου το ανάλογο ποσό και να επιστραφεί στο σχολείο μου προς ενίσχυση των άπορων μαθητών/μαθητριών μου».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter