Αρχική InfoKids Νέα Απίστευτη ιστορία στη Λεμεσό: Άφησε το παιδί της στο σχολείο δύο μήνες πριν και δεν το είδε ξανα!

Απίστευτη ιστορία στη Λεμεσό: Άφησε το παιδί της στο σχολείο δύο μήνες πριν και δεν το είδε ξανα!

Απίστευτη ιστορία στη Λεμεσό: Άφησε το παιδί της στο σχολείο δύο μήνες πριν και δεν το είδε ξανα!

Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά σε μια μητέρα, η οποία δεν έχει δει το παιδί της από τις 8 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το themaonline.com, μία γυναίκα το πρωί της Παρασκευής, 8 Φεβρουαρίου, χαιρέτησε το 6χρονο παιδί της για το σχολείο και έκτοτε δεν έχει μάθει νέα του.

Η απίστευτη ιστορία της

Η γυναίκα από την Λευκορωσία αγωνιά για το παιδί της και ζητά την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων αρχών πάνω στο θέμα. Όπως η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της «το ετοίμασα για το σχολείο στις 8 Φεβρουαρίου και από τότε δεν ξέρω πού είναι».

Το τελευταίο διάστημα η μητέρα διέμενε μαζί με τον εν διαστάσει σύζυγό της, στην οικία της στην Λεμεσό, ενώ ο δεύτερος είχε την ευθύνη να οδηγεί το παιδί στο σχολείο μιας και η πρώην σύζυγός του δεν είχε αυτοκίνητο.

Το πρωινό της Παρασκευής (08/02) ήταν και η τελευταία φορά που η μητέρα είδε το παιδί της αφού όπως σημειώνει η ίδια το παιδί και ο πατέρας του δεν επέστρεψαν ποτέ.

Η αγωνιούσα μητέρα

Οι Αρχές δεν ανταποκρίνονται

Από τις 8 Φεβρουαρίου και έπειτα η γυναίκα βρίσκεται σε απόγνωση. Επισκέπτεται συνεχώς τον αστυνομικό σταθμό της περιοχής της για να δώσει κατάθεση, με τους υπευθύνους να κωλυσιεργούν. Μάλιστα, κάθε φορά της συστήνουν να μιλήσει και σε άλλο πρόσωπο.

Όσον αφορά το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων Παιδιού προχώρησε με σχετική επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, στην Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού καθώς και στην Διευθύντρια Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για διερεύνηση του θέματος μετά από τις συνεχόμενες επικοινωνίες που είχε η μητέρα μαζί τους.

Ωστόσο η μητέρα, μέσω του δικηγόρου της, προχώρησε και με σχετική επιστολή προς την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, ισχυριζόμενη ότι υπάρχει θέμα αμέλειας από στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού απέναντι στα καθήκοντά τους ενώ και για το ότι δεν προχώρησαν σε καμία ενημέρωσή της μητέρας μέχρι σήμερα για το ανήλικο παιδί.

Ζήτημα τίθεται και κατά πόσον το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, μετά την πληροφόρηση που δέχθηκε από την διευθύντρια του σχολείου του παιδιού για την διακοπή φοίτησης του από τις 8 Φεβρουαρίου, ερεύνησε το περιστατικό εάν το παιδί φοιτά ή όχι σε κάποιο άλλο σχολείο από την ημέρα εξαφάνισης του.

Η μητέρα μετά από σχεδόν δύο μήνες αγωνίας έλαβε σχετική-απάντηση από την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων, η οποία της γνωστοποιούσε ότι αποφασίστηκε η προκαταρκτική διερεύνηση για τα γεγονότα της υπόθεσης εναντίον των εμπλεκόμενων μελών της αστυνομίας.

Οι επιστολές της μητέρας

πηγή: themaonline.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter