Αρχική InfoKids Νέα Απίστευτο: 14χρονος κέρδισε 200.000 δολάρια παίζοντας... Fortnite!

Απίστευτο: 14χρονος κέρδισε 200.000 δολάρια παίζοντας... Fortnite!

Απίστευτο: 14χρονος κέρδισε 200.000 δολάρια παίζοντας... Fortnite!

Τον τελευταίο καιρό πολύς λόγος γίνεται για το Fortnite και τις επιπτώσεις του στη ζωή των εφήβων και των μικρών παιδιών.

Ιστορίες για εθισμένους εφήβους στο διαδικτυακό παιχνίδι, γονείς που ανησυχούν, άρθρα για τα αρνητικά του σημεία και ειδικοί που προειδοποιούν για τις συνέπειές του στη ζωή των παιδιών δημοσιεύονται σχεδόν καθημερινά.

Πρόσφατα, μάλιστα, η δημοφιλής πλατφόρμα Youtube ανακοίνωσε ότι δεν θα δημοσιεύει διαφημίσεις για το εν λόγω παιχνίδι στις σελίδες της, εξ’ αιτίας των πολλών σχολίων που δημοσίευαν κάτω από αυτές παιδόφιλοι!

Υπάρχει, όμως, και η άλλη πλευρά. Εκείνη που θέλει τα βιντεοπαιχνίδια να δίνουν… χρήματα στους παίκτες τους.

Ένας έφηβος από το Λονγκ Άιλαντ κατάφερε να παίζει το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι που δεν είναι άλλο από το Fortnite και να κερδίζει – μέχρι στιγμής – γύρω στα 200.000 δολάρια.

Ο Γκρίφιν, ο οποίος είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως «Skeptic», παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι περίπου 8 ώρες κάθε μέρα (μετά την ολοκλήρωση, φυσικά, των διαδικτυακών μαθημάτων του για το σχολείο) και έως και 18 ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Η ιστορία του Γκρίφιν

Όλα ξεκίνησαν πριν από 9 μήνες, όταν ο Γκρίφιν ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube που τον έδειχνε να κερδίζει έναν δημοφιλή παίκτη του Fortnite. Το βίντεο έλαβε πάνω από 7,5 εκατομμύρια προβολές.

Μετά από αυτό, χρήματα άρχισαν να φτάνουν στα χέρια του είτε από συνδρομητές είτε από διαφημιστές του YouTube. Σήμερα, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube και έχει κάνει εμφανίσεις για την Samsung, το PGA και το Miami Heat.

Μάλιστα, η οικογένεια έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη εταιρεία με το όνομά του εφήβου, την Skeptic Gaming Inc. και έχει προσλάβει οικονομικό σύμβουλο και λογιστή για την σωστή διαχείριση των χρημάτων.

Ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε πως ο γιος του έχει ήδη αποταμιεύσει 200.000 δολάρια ενώ το ίδιο θα κάνει και με τυχόν μελλοντικά κέρδη, σε περίπτωση που η σταδιοδρομία του στο παιχνίδι δεν συνεχιστεί. Όπως λέει, ίσως τα χρησιμοποιήσει για το πανεπιστήμιο ή για να αγοράσει ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο.

«Θα ήθελα να ξέρουν οι γονείς, πως αν τα παιδιά τους πραγματικά λατρεύουν να παίζουν παιχνίδια και έχουν ένα πάθος γι’ αυτά και είναι πραγματικά καλοί σε αυτό, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν όπως οποιοδήποτε άλλο άθλημα», δήλωσε ο πατέρας του Γκρίφιν και συνέχισε:

«Προσπαθούμε να τον κρατήσουμε όσο πιο προσγειωμένο γίνεται. Προσπαθούμε να βρούμε την σωστή ισορροπία μεταξύ των σχολικών μαθημάτων και να βάζουμε σε τάξη τις προτεραιότητες του».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter