Απίστευτο και τραγικό: 26χρονη πέθανε μαζί με το μωρό προσπαθώντας να γεννήσει στο σπίτι

Έχετε δοκιμάσει ποτέ να αναζητήσετε στο You Tube βιντεάκια με θέμα «πώς να γεννήσω;» ή «πώς να γεννήσω στο σπίτι;» ή ακόμα και «πώς να γεννήσω μόνη στο σπίτι»; Τα αποτελέσματα που εμφανίζονται στη διάσημη πλατφόρμα είναι σοκαριστικά. Και ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός, ότι υπάρχουν έγκυοι που δεν διστάζουν να επιχειρήσουν όσα βλέπουν.

Όπως μια 26χρονη έγκυος, από την περιοχή Bilandpur της Ινδίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν γείτονας παρατήρησε αίματα να κυλούν κάτω από την πόρτα της.

Ο ιδιοκτήτης του δωματίου στο οποίο έμενε η άτυχη γυναίκα έσπασε την πόρτα και την βρήκε με το νεογέννητο αγοράκι της νεκρούς στο πάτωμα. Κάλεσε άμεσα την αστυνομία, η οποία όταν κατέφτασε έστειλα άμεσα τα πτώματα για νεκροψία.

Το κινητό της κοπέλας, ωστόσο, αποκάλυψε, ότι κατά πάσα πιθανότητα πέθανε, ενώ προσπαθούσε να γεννήσει μόνη της, αφού έβλεπε βίντεο στο You Tube που έδειχναν πώς να γεννήσει μια γυναίκα μόνη της στο σπίτι.

Μάλιστα, δίπλα στο σώμα της βρέθηκαν ψαλίδι, ξυράφι και κλωστή.

Ο ιδιοκτήτης το διαμερίσματος είπε, ότι της το είχε νοικιάσει μόλις πριν από 4 μέρες. Οι συγγενείς της, που ειδοποιήθηκαν αργότερα, επιβεβαίωσαν ότι ήταν άγαμη και όλοι συμφώνησαν, ότι κατά πάσα πιθανότητα η κοπέλα αποφάσισε να γεννήσει με αυτόν τον τρόπο για να αποφύγει τον κοινωνικό στιγματισμό…

Πηγή: hindustantimes.com