Απίστευτο! Μαμά ταΐζει τον γιο της που είναι κολλημένος με την οθόνη στο στόμα!

Μια απίστευτη ιστορία εθισμού στις οθόνες και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια είναι αυτή του 13χρονου Carlito από τις Φιλιππίνες.

Το παιχνίδι που έγινε εθισμός

Η μητέρα του νεαρού αγοριού, η 37χρονη Lilybeth Marvel, αναγκάστηκε να ταΐσει τον γιο της στον στόμα – σαν να ήταν μωρό – επειδή εκείνος δεν σταματά να παίζει!

Ο 13χρονος έφηβος παίζει ένα παιχνίδι μάχης στον υπολογιστή του, το “Rules of Survival”, και συμμετέχει σε έναν 48ωρο μαραθώνιο τον οποίο αρνείται να σταματήσει.

Η μητέρα του αγοριού άρχισε να ανησυχεί πριν περίπου δύο χρόνια, όταν ο γιος της έμενε ως αργά σε μία καφετέρια με υπολογιστές στην πόλη τους.

Τα πράγματα, όμως, πλέον έφτασαν στο απροχώρητο.

Στο… εξωπραγματικό video που θα δείτε το αγόρι δεν κουνά τα χέρια του όσο η μητέρα του του δίνει φαγητό, ενώ δεν παίρνει ούτε τα μάτια του από την οθόνη όση ώρα εκείνη προσπαθεί να του προσφέρει τροφή.

Σε ένα σημείο του video, μάλιστα, η 37χρονη ακούγεται να ρωτά το παιδί της αν θέλει να του δώσει τις βιταμίνες που του έστειλε η γιαγιά του, επειδή και εκείνη φοβάται ότι ο εγγονός της υποσιτίζεται.

Η μητέρα μοιάζει αρκετά ανήσυχη, ενώ η αγωνία της φαίνεται και την ώρα που περπατά προς το μαγαζί με τους υπολογιστές που παίζει ο γιος της.

Κάποια στιγμή λέει στο παιδί της: «Έχεις τόσα χρήματα. Μπορεί μην έρθεις στο σπίτι μέχρι αύριο… Μήπως θέλεις τουαλέτα; Θεέ μου, πόσο λυπάμαι για το παιδί μου. Είσαι ενοχλητικός!»

Η απομάκρυνση από το σχολείο

Το έφηβο αγόρι παραμελούσε τα μαθήματά του και δεν πήγαινε στο σχολείο για να συμμετέχει στους μαραθωνίους του παιχνιδιού, ενώ και οι γονείς του αναγκάστηκαν να σταματήσουν την εκπαίδευσή του στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν τον εθισμό του γιου τους.

Όπως λέει η ίδια, πήραν αυτή την απόφαση εξαιτίας της προσκόλλησής του στο παιχνίδι. «Κάνουμε τα πάντα για να τον βοηθήσουμε και να χειριστούμε την κατάσταση, αλλά είναι πολύ δύσκολο…», σημειώνει.

Εξηγώντας γιατί πήγε η ίδια το πρωινό στο παιδί της στην καφετέρια είπε: «Συνήθιζα να γκρινιάζω για τα παιχνίδια του, αλλά αυτό δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Οπότε δοκιμάζω μια άλλη προσέγγιση».

«Προσπαθώ να τον κάνω να νιώσει πως ό,τι κι αν συμβεί στη ζωή του εγώ είμαι η μητέρα του και θα είμαι δίπλα του».

Η αγχωμένη μητέρα πλέον κατέφυγε στο διαδίκτυο για βοήθεια μέσω του εν λόγω video.

Δείτε το απίστευτο video