Αρχική InfoKids Νέα Απίστευτο περιστατικό σε εκπομπή του BBC: 2χρονος μπήκε στο πλατό και έκλεψε την παράσταση (video)

Απίστευτο περιστατικό σε εκπομπή του BBC: 2χρονος μπήκε στο πλατό και έκλεψε την παράσταση (video)

Απίστευτο περιστατικό σε εκπομπή του BBC: 2χρονος μπήκε στο πλατό και έκλεψε την παράσταση (video)

Τα πάνω κάτω έφερε ένα δίχρονο αγοράκι σε εκπομπή του BBC, όταν μπήκε στο πλατό την ώρα που ο πατέρας του έδινε συνέντευξη.

Την ώρα που ο πατέρας του προσπαθούσε να εξηγήσει στο κοινό τη δική του εμπειρία όταν χρειάστηκε να πάρει γονική άδεια, επειδή ο γιος του γεννήθηκε πρόωρα, ο δίχρονος Φρέι κρατώντας το αγαπημένο λούτρινο σκυλάκι του στο χέρι, ένιωσε σαν να είχε «καρφιά» ο καναπές και το έριξε… στην εξερεύνηση!

Οι παρουσιάστριες συζητούσαν με τους καλεσμένους του για το γεγονός ότι κάθε χρόνο γεννιούνται πρόωρα πάνω από 100.000 παιδιά στη Βρετανία, τα οποία χρειάζεται πολλές φορές να περάσουν εβδομάδες ολόκληρες ή και μήνες στο νοσοκομείο, ενώ δύο στους τρεις πατεράδες αδυνατούν να πάρουν επαρκή άδεια για να τα φροντίσουν.

Κι ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να μιλήσει, ο κανακάρης του βαρέθηκε να κάθεται, σηκώθηκε κι άρχισε να τριγυρίζει στο στούντιο.

Βλέποντάς τον να προσπαθεί να κρύψει την απόγνωσή του με τον άτακτο μπόμπιρα μία από τις παρουσιάστριες προσπάθησε να τραβήξει το ενδιαφέρον του Φρέι γυρίζοντας τις σελίδες ενός βιβλίου. Αλλά κι αυτό μόλις πέντε δευτερόλεπτα κράτησε καθώς το υπερδραστήριο αγοράκι συνέχισε τις βόλτες, μοιράζοντας χαμόγελα στην κάμερα κι αγγίζοντας ό,τι έβλεπε μπροστά του. «Φαίνεται πολύ χαρούμενος, το απολαμβάνει», είπε η παρουσιάστρια καλώντας τελικά τη μητέρα του μικρού στο πλατό να σώσει την κατάσταση, όπως και έγινε...

«Ο Φρέι έφυγε τώρα με τη μαμά του, ήθελε να κάνει βόλτα εδώ τριγύρω», ενημέρωσε η ανακουφισμένη παρουσιάστρια τους τηλεθεατές, που… κρατούσαν τις κοιλιές τους από τα γέλια...

Δείτε το ξεκαρδιστικό video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter