Αρχική InfoMommy Απίστευτο video με διάσωση μωρού – Μητέρα έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή

Απίστευτο video με διάσωση μωρού – Μητέρα έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή

Απίστευτο video με διάσωση μωρού – Μητέρα έσωσε το παιδί της τελευταία στιγμή

Με την ανάσα κομμένη παρακολουθήσαμε το video που αποτυπώνει την υπερπροσπάθεια μιας μητέρας να σώσει το παιδί της σε πολυσύχναστο δρόμο του Βίετναμ!

Η μητέρα με το παιδί επέβαιναν σε μια μηχανή, όταν αυτή χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Οι επιβάτες έχασαν την ισορροπία τους και να έπεσαν στον δρόμο. Τόσο το παιδί όσο και η μητέρα βρέθηκαν στο έδαφος, τη στιγμή που από την αντίθετη πλευρά ερχόταν ένα φορτηγό!

Με υπεράνθρωπη προσπάθεια η μητέρα δεν άφησε το παιδί από τα χέρια της και κατάφερε στην κυριολεξία να το γλυτώσει την τελευταία στιγμή από τις ρόδες του φορτηγού καθώς κατάφερε να το τραβήξει από την άλλη πλευρά.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter