Απίθανες κατασκευές από κουτιά παπουτσιών

Νομίζω πρέπει να το παραδεχτούμε. Τα κουτιά από παπούτσια που έχουμε σε ντουλάπες και αποθήκες είναι περισσότερα και από τα παπούτσια μας!

Είστε και εσείς ένα βήμα πριν να τα πετάξετε γιατί δεν μπορείτε άλλο να τα βλέπετε; Σας καταλαβαίνω απόλυτα!

Πριν προβείτε σε αυτή την βιαστική κίνηση, όμως, δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα χάρτινα κουτιά από τα παπούτσια για το καλό της οργάνωσης του σπιτιού σας.

Κουτί για τις κλωστές και τις βελόνες

Οργανώστε τα ραφτικά σας, φτιάχνοντας μόνες ένα κουτί με επίπεδα. Δείτε την κατασκευή βήμα – βήμα εδώ

Κουτί για τις κορδέλες σας

Περάστε δυο ξύλινα καλαμάκια από την μια πλευρά του κουτιού στην άλλη και ενδιάμεσα τοποθετήστε τα ρολά με τις κορδέλες σας. Έτσι δεν θα μπερδεύονται ποτέ και θα ξέρετε πάντα πού είναι το κάθετι.

Αποθηκευτικό κουτί διακόσμησης

Κορδέλες και ύφασμα. Αυτό θα χρειαστείτε για να μετατρέψετε ένα απλό κουτί παπουτσιών σε ένα υπέροχο διακοσμητικό στοιχείο. Δείτε εδώ το πώς.

Παπουτσοθήκη με διαφάνειες

Χρησιμοποιήστε το για αυτό που προοριζόταν αρχικά, αλλάζοντας, απλώς, την εξωτερική του εμφάνιση. Κόψτε τα πλαϊνά σημεία του, κολλήστε καθαρό πλαστικό και έτοιμη η παπουτσοθήκη σας!

Οργάνωση γραφείου

Ξεχάστε τα πεταμένα στυλό πάνω στο γραφείο. Ξεχάστε και όλη την ώρα που ψάχνατε για ένα μολύβι ή ψαλίδι και δεν το βρίσκατε. Τώρα μπορείτε να ντύσετε ένα κουτί από παπούτσια με όποιο σχέδιο θέλετε, να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό ρολά από χαρτί τουαλέτας και έτοιμη η ξεχωριστή και οργανωμένη μολυβοθήκη σας!

Τέλος στα μπερδεμένα καλώδια

Πριν κάνετε οτιδήποτε που να έχει σχέση με καλώδια και ηλεκτρισμό βεβαιωθείτε για την μόνωσή του. Αφού την εξασφαλίσετε, μπορείτε να φτιάξετε μια κρυψώνα για τα καλώδιά σας και να φορτίζετε όλες τις συσκευές σας με στυλ. Δείτε εδώ το πώς.

Κουτί οργάνωσης

Περιοδικά, βιβλία, ακόμα και βούρτσες μπορείτε να τοποθετήσετε στο κουτί που θα φτιάξετε μόνες, αν ακολουθήσετε τα βήματα από το παραπάνω βίντεο.

Παιδικό παιχνίδι

Κι αν δε θέλετε να οργανώσετε τον χώρο σας, αλλά να χαρίσετε ένα όμορφο και γεμάτο αγάπη, παιχνίδι στα παιδιά σας τότε φτιάξτε τους έναν φούρνο για πίτσες. Δείτε εδώ το πώς.

Σουμπούτεο

Το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων! Φτιάξτε το με καλαμάκια και μανταλάκια και μάθετε τα παιδιά σας να… διασκεδάζουν σωστά! 😉

Προβολέας

Πώς θα σας φαινόταν αν το επόμενο βίντεο που θέλετε να δείτε το παρακολουθήσετε μέσα από τον δικό σας προβολέα; Εκείνον που θα έχετε φτιάξει εντελώς μόνες ή έστω με μικρή βοήθεια από το παραπάνω βίντεο;

Εγώ πάντως τον προβολέα, τον φούρνο και το κουτί διακόσμησης θα τα δοκιμάσω σίγουρα! Εσείς ποιο θα επιλέξετε;