Απίθανες κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά

Τα παιδιά τρελαίνονται για χειροτεχνίες και κατασκευές, ειδικά, όταν αυτές είναι και θεματικές.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, αποτελεί μία πρώτη ευκαιρία για να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί σας κάτι που να έχει σχέση με αυτήν.

Δείτε παρακάτω μερικές πρωτότυπες προτάσεις, φυσικά γεμάτες καρδούλες και κόκκινο χρώμα, και πάρτε ιδέες.

Στάμπες Καρδιάς

Εύκολο, δημιουργικό και, κυρίως, καθαρό. Δεν λερώνει, όπως πολλές κατασκευές, και μπορούν να το κάνουν ακόμα και τα πολύ μικρά παιδιά σας. Τι θα χρειαστείτε; Λευκές κόλλες χαρτί, κόκκινη νερομπογιά και ένα τελειωμένο ρολό από χαρτί τουαλέτας. Δείτε τι ακριβώς θα κάνετε εδώ.

Τρίλιζα Αγίου Βαλεντίνου

Συνδυάστε το παιχνίδι με τη δημιουργία. Μια μεγάλη κόκκινη καρδιά και μικρά μαξιλαράκια καρδούλας θα κάνουν την ώρα σας να περάσει πολύ ευχάριστα. Δείτε την κατασκευή εδώ.

Χεράκια Αγίου Βαλεντίνου

Σε χρωματιστά χαρτιά αφήστε τα παιδιά να σχεδιάσουν το περίγραμμα της παλάμης τους. Κόψτε τα και γράψτε, χρωματίστε ή κολλήστε πάνω τους το πιο γλυκό μήνυμα!

3D καρδιές

Και καρδιές και διακοσμητικό για το σπίτι. Κρεμάστε τις από κουρτίνες ή ράφια και γεμίστε την ατμόσφαιρα με αγάπη. Φτιάξτε τις εδώ.

Μολυβοθήκη

Κλασική και αγαπημένη δημιουργία. Με ένα τελειώμενο ρολό χαρτί και ροζ χαρτόνια είστε έτοιμες! Δείτε πώς εδώ.

Το στέμα της αγάπης

Με λίγο χαρτόνι, πολύχρωμες καρδιές και καθαριστές πίπας για χειροτεχνίες, θα φτιάξετε το πιο εντυπωσιακό στέμα της αγάπης! Δείτε πώς εδώ.