Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Απηυδισμένος πατέρας σέρνει την κόρη του στο αεροδρόμιο της Βιρτζίνια (video)

Απηυδισμένος πατέρας σέρνει την κόρη του στο αεροδρόμιο της Βιρτζίνια (video)

Απηυδισμένος πατέρας σέρνει την κόρη του στο αεροδρόμιο της Βιρτζίνια (video)

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο πατέρα, ο οποίος σέρνει κυριολεκτικά την κόρη του από την κουκούλα του μπουφάν στο αεροδρόμιο Ουάσινγκτον Ντουλς στην Πολιτεία της Βιρτζίνια, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Το δυσάρεστο βίντεο τραβήχτηκε από έναν ταξιδιώτη, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έγινε μάρτυρας μίας τόσο ακραίας συμπεριφοράς, οπότε δεν δίστασε και να το δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με αυτό, λοιπόν, ο πατέρας σέρνει το παιδί του από την κουκούλα και προχωράει στο αεροδρόμιο, ενώ κρατά μια βαλίτσα. Την ίδια ώρα φαίνεται να τον ακολουθεί ένα ακόμα παιδί, προφανώς αδερφή της μικρής.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι οδήγησε τον μπαμπά σε τέτοια αντίδραση, η οποία σίγουρα δεν είναι η ιδανική όταν ένα παιδί παραφέρεται, αλλά καταλαβαίνουμε, ότι έπρεπε πάση θυσία να προλάβει την πτήση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί η αντίδραση της μικρής, η οποία έχει σταυρώσει τα χέρια και απλά αποδέχεται αβίαστα τη... μοίρα της!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter