Αρχική InfoMommy Νέα Απλήρωτοι παραμένουν εκπαιδευτικοί για τον Φλεβάρη

Απλήρωτοι παραμένουν εκπαιδευτικοί για τον Φλεβάρη

Απλήρωτοι παραμένουν εκπαιδευτικοί για τον Φλεβάρη

Την καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων τους από το υπουργείο Παιδείας καταγγέλλουν στον «Φ» εκπαιδευτικοί των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης. Ωστόσο, από τη δική του πλευρά, το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με το συμβόλαιο των εν λόγω εκπαιδευτικών δεν έχουν παρέλθει οι προθεσμίες για την πληρωμή τους και επομένως δεν υφίσταται καμία καθυστέρηση, ενώ εκφράζει τη διάθεση του να δώσει τους μισθούς μέχρι το τέλος του Μαρτίου.

Όπως ανέφεραν στον «Φ» εκπαιδευτικοί των Κρατικών Ινστιτούτων Επιμόρφωσης, αφού κατέβαλαν τα τιμολόγια τους στο υπουργείο όπως υποχρεούνται κάθε μήνα, αναμένουν ακόμη τον μισθό του Φλεβάρη, τον οποίο λαμβάνουν στις 10 του κάθε επόμενου μήνα. Οι παραπονούμενοι εκπαιδευτικοί εξέφρασαν την αγανάκτηση τους, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καθυστερείται το ποσό των δεδουλευμένων τους, με εκείνους να μένουν εκτεθειμένοι ως προς τις άλλες οικονομικές τους υποχρεώσεις. «Σεβασμός μηδέν. Σαν να είμαστε εκπαιδευτικοί δεύτερης διαλογής. Τι θα γίνει με τις δικές μας υποχρεώσεις ή με τα δάνεια μας στην τράπεζα;», αναφέρει καθηγήτρια από τα προγράμματα.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο καθησυχάζει πως μέχρι το τέλος του Μάρτη θα έχει διευθετηθεί το ζήτημα. Ενώ αναφέρει και τη συνήθεια της καταβολής του ποσού στο πρώτο μισό κάθε μήνα, πράγμα που δεν έγινε εφικτό λόγω φόρτου εργασίας συνδυαστικά με την απουσία πολλών υπαλλήλων του με αναρρωτική άδεια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.