Αρχική Εκδηλώσεις Απολαμβάνουμε οικογενειακώς μια εξόρμηση πτηνοπαρατήρησης στη Λίμνη Ορόκλινης (28/5)

Απολαμβάνουμε οικογενειακώς μια εξόρμηση πτηνοπαρατήρησης στη Λίμνη Ορόκλινης (28/5)

Απολαμβάνουμε οικογενειακώς μια εξόρμηση πτηνοπαρατήρησης στη Λίμνη Ορόκλινης (28/5)

Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών (World Migratory Bird Day, WMBD), ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει μια οικογενειακή εξορμήση πτηνοπαρατήρησης στη Λίμνη Ορόκλινης με σκοπό να εισαγάγει μικρούς και μεγάλους στον μαγικό κόσμο των πουλιών και της πτηνοπαρατήρησης.

Ελάτε στην Λίμνη Ορόκλινης (Κυριακή, 28 Μαΐου) για να γνωρίσετε από κοντά κάποια από τα πουλιά που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα είτε για να ξεκουραστούν εδώ πριν συνεχίσουν το ταξίδι τους νοτιότερα ή για να φτιάξουν τη φωλιά τους και να μεγαλώσουν τα μικρά τους στην Κύπρο. Μεταναστευτικά είδη τα οποία μπορεί να δούμε περιλαμβάνουν Χελιδόνια, Πετροχελίδονα, Μελισσοφάγους, Γκρίζους Ερωδιούς, Χιονάτες, Πελλοκατερίνες, Αλκυόνες και πολλά άλλα!


Κατά τη διάρκεια των εξορμήσεων, μικροί και μεγάλοι θα μάθουν τα βασικά της πτηνοπαρατήρησης, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τον φυσικό κόσμο και, φυσικά, θα απολαύσουν πουλιά!

Η  εξόρμηση έχει διάρκεια μιάμιση ώρα και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 μέχρι 12 χρονών και τους γονείς/κηδεμόνες τους. Η συμμετοχή στις εξορμήσεις είναι δωρεάν. Βάλτε καπελάκια και αντηλιακό, έχετε τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά και αφήστε τη φύση και τα πουλιά να κάνουν τα υπόλοιπα!

Οι εξορμήσεις θα λάβουν χώρα την:

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017, 9:30 – 11:00, Λίμνη Ορόκλινης, Λάρνακα

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα.

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22455072 ή στο elena.markitani@birdlifecyprus.org.cy.

Είσοδος ελεύθερη

Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου
Τ.Θ. 12026
2340, Λευκωσία, Κύπρος
(+357) 22 455 072


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter