Αρχική InfoMommy Νέα Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’: "Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια όχι σε όλη μας την πατρίδα, αλλά στην μισή"

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’: "Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια όχι σε όλη μας την πατρίδα, αλλά στην μισή"

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’: "Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια όχι σε όλη μας την πατρίδα, αλλά στην μισή"

Την ευχή όπως είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε τα Θεοφάνεια όχι σε όλη μας την πατρίδα, αλλά στην μισή, έδωσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’, στο πλαίσιο της τελετής για τα Θεοφάνεια στην Κάτω Πάφο.

Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως, όπως έχει πολλές φορές τονίσει, "από εμάς εξαρτάται", σημειώνοντας πως “αν εμείς σταθούμε στις αγωνιστικές επάλξεις, θα δούμε ελευθέρα την πατρίδα μας”.
1

Bλέπουμε είπε, “τη βουλιμία του εχθρού και οφείλουμε και εμείς όπως εκείνος έχει σκληρύνει την στάση του,να σκληρύνουμε και εμείς τη δική μας στάση, γιατί ισχύει το  τρώγοντας έρχεται η όρεξη” προσθέτοντας πως “(ο εχθρός) θέλει περισσότερα από όσα έχει πάρει, αλλά επιτέλους πρέπει να σταθούμε και να μην αφήσουμε τους στόχους που έχει να τους υλοποιήσει όλους”.

1

O Aρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε σε σπουδαίο στόχο που έχει θέσει η Τουρκία "να δώσει κρατική υπόσταση στο ψευδοκράτος". Γι' αυτό, σημείωσε, "αν δεν κάνουμε κράτος σωστό, λειτουργικό, βιώσιμο, είναι καλύτερα να αρνηθούμε να δώσουμε κρατική υπόσταση και όσοι και αν τους αναγνωρίσουν θέλουν αναγνώριση από εμάς".


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.