Ασφαλές Διαδίκτυο για Όλους: Μαθητική ημερίδα για την υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας και του ίντερνετ (13/02)

Με πλήρη επίγνωση του ρόλου που διαδραματίζει ως καθαρά διαδικτυακός όμιλος και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης για συνεχή ενημέρωση στα πλαίσια ασφαλούς χρήσης των τεχνολογιών του διαδικτύου, η MC DIGITAL MEDIA σχεδίασε και παρουσιάζει Μαθητική Ημερίδα με θέμα Ασφαλές Διαδίκτυο για Όλους.

Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος ενώνει δυνάμεις με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου που γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Φεβρουάριο, διοργανώνει την Μαθητική Ημερίδα κατά την οποία θα αναπτυχθούν και θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την προώθηση ασφαλούς και υπεύθυνης χρήσης των ψηφιακών τεχνολογιών και του διαδικτύου.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2019 στις 10 το πρωί στο Θεμιστόκλειο Κλειστό Γήπεδο στη Λεμεσό, με τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου, θα χαιρετήσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ. Κώστας Χαμπιαούρης, ο Γενικός Διευθυντής της MC DIGITAL MEDIA Χρίστος Μαραγκός, ο Βασίλης Κλεάνθους εκ μέρους της Ελληνικής Τράπεζας και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων της Αστυνομίας, Ανώτερος Υπαστυνόμος, Ανδρέας Αναστασιάδης.

Για την εκδήλωση, η ομάδα της MC MEDIA ετοίμασε και παρουσιάζει άκρως ενδιαφέροντα βίντεο που αφορούν το Sexting, τις Υποκλοπές Διαδικτύου και το Cyber Bulling, καθιστώντας τους μαθητές μας κοινωνούς των ιδεών καθώς και των τρόπων χρήσης του διαδικτύου που τόσα θετικά έχει να προσφέρει σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας, όταν αυτό χρησιμοποιείται με ασφάλεια.

Σκοπός της ημερίδας

Η MC MEDIA δίνει το σύνθημα και καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς σε δράση, με σκοπό να συνδιαμορφώσουμε δράσεις για ουσιαστικό ρόλο στη δημιουργία ασφαλούς διαδικτύου για όλους και πρωτίστως τα παιδιά μας. Προς το σκοπό αυτό πραγματοποιείται η Ημερίδα που στοχεύουμε να καταστεί θεσμός.

Παρουσιαστής της Μαθητικής Ημερίδας θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού, ενώ η Ημερίδα θα ξεκινήσει δυναμικά με LIVE LINK του ΚΛΙΚ FM με τους αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Λούη Πατσαλίδη και Μαρία Παπακώστα.

Η Μαθητική Ημερίδα θα κλείσει μουσικά με το δημοφιλές συγκρότημα On Tour.

Ημερομηνία: 13/02/2019

Ώρα: 10:00 π.μ.

Τοποθεσία: Κλειστό Γήπεδο Θεμιστόκλειο, Λεμεσός