Αυτή η εταιρεία μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε λούτρινα παιχνίδια και το αποτέλεσμα συγκινεί (εικόνες)

Όλα τα παιδιά ζωγραφίζουν μοναδικά πράγματα. Η φαντασία τους πλάθει τις πιο ιδιαίτερες ιστορίες και τα μικρά χεράκια τους τις μεταφέρουν στο χαρτί.

Πολλοί γονείς μάλιστα – αν όχι όλοι – συνηθίζουν να εκθέτουν τα αριστουργήματα των παιδιών τους σε τοίχους του σπιτιού τους.

Επειδή, όμως, ζούμε στην εποχή όπου η φαντασία μπορεί να γίνει η πιο… τρελή πραγματικότητα, μια εταιρεία αποφάσισε να κάνει τους φανταστικούς ήρωες των παιδιών αληθινούς.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο νέο τηλεοπτικό προϊόν ή για κάποιο νέο παιχνίδι σε κινητά και tablets, αλλά για μία εταιρεία που μετατρέπει τις ζωγραφιές των παιδιών σε λούτρινους ήρωες.

Η “Budsies” ιδρύθηκε το 2013 από τον Alex Furmansky ο οποίος εμπνεύστηκε τοπ εγχείρημά του από τις ζωγραφιές τις μικρότερης αδερφής του.

Ξεκίνησε δειλά φτιάχνοντας ένα παιχνίδι για την αδερφή του και σήμερα παιδιά και γονείς στέλνουν στα γραφεία της εταιρείας από τις ζωγραφιές τους μέχρι συγκεκριμένους χαρακτήρες και σχέδια.

Από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν φτιάξει πάνω από 76,000 “Budsies”, ενώ άνθρωποι από 60 χώρες έχουν κάνει την παραγγελία τους στο site εταιρείας. Και μπορεί η αρχική ιδέα να βασιζόταν στις ζωγραφιές μικρών παιδιών, πλέον, όμως, ακόμα και ενήλικες στέλνουν παραγγελίες τους. Μερικοί, μάλιστα, στέλνουν φωτογραφίες από τα κατοικίδιά τους και ζητούν να γίνουν λούτρινα, μαλακά παιχνίδια.

Στο site της εταιρείας αναφέρεται ότι οι τιμές των “Budsies” ξεκινούν από τα 99$ και διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, το μέγεθος και την απαλότητα του λούτρινου παιχνιδιού. Τα “Budsies” μπορεί να είναι πολύ μαλακά, να επενδυθούν με δέρμα και να έχουν ένα συγκεκριμένο κοστούμι ραμμένο ειδικά για εκείνα!

«Πολλοί κλαίνε και μας αγκαλιάζουν όταν βλέπουν τα “Budsies” τους», λέει σε συνέντευξή της στο Boredpanda.com, η εκπρόσωπος της εταιρείας, ενώ δηλώνει ότι η εταιρεία τους φτιάχνει Budsies” ακόμα και για άτομα που έχουν φύγει από τη ζωή. «Παράλληλα, τρέχουμε και το πρόγραμμα “Budsies Pals”, στο οποίο συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που παρέχουν βοήθεια σε παιδιά με προβλήματα υγείας. Προσφέρουμε δωρεάν “Budsies” σε παιδιά που θα ωφεληθούν από ένα τέτοιο παιχνίδι».

Δείτε φωτογραφίες των Budsies

budsies1 budsies2 budsies3 budsies4 budsies5 budsies6 budsies7 budsies8 budsies10 budsies11 budsies12 budsies13 budsies14 budsies15