Αυτή η γιαγιά έκλεισε τα 98 και έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της!

Όταν θα έρθει η ώρα να οργανώσετε τα 98α σας γενέθλια, καλά θα κάνετε να πάρετε ιδέες από αυτή τη φοβερή γιαγιά, της οποίας οι εορταστικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Γνωρίστε, λοιπόν, την Gladys και… θαυμάστε την:

Στα γενέθλιά της είχε ό,τι θα μπορούσε να ονειρεύεται μία κομψή κυρία: μια υπέροχη τούρτα, μπαλόνια, λουλούδια, κρασί, μία πολύχρωμη τουτού και την καλύτερη διάθεση! «Είναι 100% θηλυκό», είπε στο αμερικανικό περιοδικό People η εγγονή της. «Της αρέσει να δείχνει όμορφη και να ντύνεται ωραία. Και πραγματικά πίστεψα ότι άξιζε τον κόπο να της χαρίσουμε μία τόσο διασκεδαστική φωτογράφιση, η οποία θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό αναμνηστικό.»

Και πώς όχι, άλλωστε; Δείτε πόσο διασκεδάζει η φοβερή γιαγιά στις παρακάτω φωτογραφίες:

Η εγγονή της, λοιπόν, οργάνωσε αυτό το υπέροχο πάρτι, κάλεσε μια ομάδα από φίλες της για να «αναλάβουν» τη γιαγιά, οι οποίες μέχρι και τα μαλλιά μπλε της έβαψαν (!) και έπειτα επιδόθηκαν σε αυτή την άκρως διασκεδαστική φωτογράφιση. «Η γιαγιά μου και εγώ θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους το μήνυμα, ότι δεν είναι ποτέ υπερβολικά μεγάλοι για να μην κάνουν διασκεδαστικά πράγματα!», καταλήγει η τρυφερή εγγονή.

πηγή: scarymommy.com