Αρχική InfoMommy Αυτή η γυναίκα αγόρασε τρία σύνολα από το διαδίκτυο και το αποτέλεσμα την έκανε να κλάψει (εικόνες)

Αυτή η γυναίκα αγόρασε τρία σύνολα από το διαδίκτυο και το αποτέλεσμα την έκανε να κλάψει (εικόνες)

Αυτή η γυναίκα αγόρασε τρία σύνολα από το διαδίκτυο και το αποτέλεσμα την έκανε να κλάψει (εικόνες)

Πόσες φορές σας έχει συμβεί ενώ χαζεύετε στο Facebook να πέσετε πάνω σε μια διαφήμιση κάποιου e-shop με γυναικεία ρούχα; Τίποτα δεν θα μπορούσε να πάει στραβά γι’ αυτή τη γυναίκα: η ιστοσελίδα φαινόταν αξιόπιστη και οι φωτογραφίες των ρούχων ήταν τόσο εκπληκτικές, που φανταζόταν ότι θα μπορούσε να είναι μία από εκείνες τις πανέμορφες γυναίκες που περπατούν στον δρόμο, κάνοντας τα κεφάλια των περαστικών να γυρνούν προς το μέρος τους!

Οι εξαιρετικά ελκυστικές και σχεδόν αδιανόητες τιμές θα έπρεπε να την υποψιάσουν, αλλά όχι… Γέμισε το ηλεκτρονικό της καλάθι με διάφορα ρούχα και απλώς περίμενε. Πέρασε πάνω από ένας μήνας πριν φτάσουν τα πολυαναμενόμενα πακέτα και παρόλο που ήταν συνηθισμένη σε κομψές συσκευασίες, ώστε το περιεχόμενο να παραμένει άθικτο, το μόνο που αντίκρισε ήταν μερικά κουρέλια τυλιγμένα σε κούτες με μονωτική ταινία και τότε κατάλαβε ότι κάτι πάει στραβά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter