Αυτή η μαμά αποκοιμήθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα του γιου της και έγινε η ηρωίδα μας!

Πολλοί από εσάς θα συμφωνήσετε, ότι ένα από τα μεγαλύτερα «βάσανα» των γονιών κάθε σαββατοκύριακο, είναι οι αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους, στις οποίες πρέπει και οι ίδιοι εμμέσως να συμμετέχουν, ξυπνώντας πολύ νωρίς το πρωί και παρακολουθώντας τις. Πριν καλά-καλά πιούμε τον καφέ μας, πρέπει να ετοιμαστούμε εμείς και τα παιδιά σε χρόνο μηδέν και να τρέξουμε στα γήπεδα –ενώ το μόνο που πραγματικά θέλουμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή, είναι να… ξεκουραστούμε!

Μια μαμά από τη Φλόριντα της Αμερικής, έχει κερδίσει σήμερα την προσοχή (αλλά και τον θαυμασμό) όλου του διαδικτύου, αφού είχε το θάρρος (ναι, θάρρος!), να ξαπλώσει στην άκρη του ποδοσφαιρικού γηπέδου, κατά την διάρκεια του αγώνα του γιου της, και ΝΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ!

Μια άλλη μαμά, η συγγραφέας και ομιλήτρια Glennon Doyle, έτυχε να είναι εκείνη την ώρα στο ίδιο γήπεδο. Δεν δίστασε, λοιπόν, να φωτογραφίσει την… ομοιοπαθούσα και να κοινοποιήσει τη φωτογραφία της στους λογαριασμούς της στα social media, με το παρακάτω κείμενο:

«Σας παρουσιάζω: ΤΗ ΝΕΑ ΜΟΥ ΗΡΩΙΔΑ. Τη μαμά του ποδοσφαίρου, στον τελευταίο αγώνα του γιου μου. Ενώ όλοι οι άλλοι γονείς στέκονταν κάνοντας φασαρία, παρακαλουθώντας και επευφημώντας τα παιδιά τους στις άκρες του γηπέδου, αυτή η μαμά ξάπλωσε στο έδαφος, ακούμπησε το κεφάλι της στην τσάντα της και μια κουβερτούλα πάνω από το πρόσωπό της και… αποκοιμήθηκε!

Ολόκληρη η ύπαρξή της έλεγε μόνο ένα πράγμα: Έρχομαι για το παιδί μου. Αλλά δεν θα προσποιηθώ ότι όλο αυτό δεν με εξαντλεί.

Σημειώστε, ότι ανά διαστήματα, όταν ο προπονητές φώναζε και την ξυπνούσε, η ίδια σήκωνε τον αντίχειρα και έλεγε «ναι!!!». Και μετά ξανακοιμόταν.

Την αγαπώ. Είναι πολιτισμικό σύμβολο της εποχής μας.

Το αφιερώνω, λοιπόν, αυτό ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ. Ας τις γνωρίσομε. Ας τις μεγαλώσουμε. Ας γίνουμε σαν αυτές.

Θα ήθελα επίσημα να χρίσω αυτή την ηρωίδα Πρόεδρο του Σωματείου Γυναικών που Δεν Αντέχουν Άλλες Υποχρεώσεις. Εγώ θα είμαι η Γενική Γραμματέας. Δεν θα έχουμε meetings ποτέ.

Σας χαιρετίζω.»

Αφιερωμένο και το άρθρο αυτό στη μαμά αυτή, λοιπόν, και οι αγωνιστικοί μας χαιρετισμοί. Σε καταλαβαίνουμε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Πηγή: babble.com