Αυτό είναι το πιο οργανωμένο ψυγείο: Η κουζίνα μιας γυναίκας που έγινε viral!

Ζηλεύετε και εσείς τις οργανωμένες κουζίνες και τα ψυγεία που μοιάζουν… ψεύτικα; Θα θέλατε να βλέπετε τα πάντα με το που ανοίγετε την πόρτα του ψυγείου σας και να μην ψάχνετε τι έχετε και τι δεν έχετε;

Τότε σίγουρα θα λατρέψετε τον τρόπο που οργάνωσε το ψυγείο της η Iryna Federico, ο οποίος και έγινε viral.

Από το διαχωρισμό των τροφίμων ανά χρώμα μέχρι την τοποθέτησή τους σε συγκεκριμένα σκεύη, το ψυγείο της 26χρονης blogger μοιάζει με φωτογραφία και όχι με ψυγείο οικογένειας με μικρά παιδιά.

Πώς τα κατάφερε;

«Κρατάω τα πάντα σε γυάλινα ή διάφανα πλαστικά τάπερ και οργανώνω τα προϊόντα με βάση τη χρήση τους», είπε σε συνέντευξή της στην DailyMail και συνεχίζει:

«Όσα χρησιμοποιούνται συχνά τα βάζω σε σκεύη που κλείνουν αεροστεγώς και σε σημείο με εύκολη πρόσβαση. Επιπλέον, μου αρέσει να γεμίζω γυάλινα μπουκάλια με νερό και τα βάζω στο ψυγείο, για να πίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, σε μερικά από αυτά τοποθετώ μέσα κομμάτια φρούτων.

Έτσι κερδίζουμε διπλά. Για να διατηρήσω καλύτερα και για περισσότερο τα μπαχαρικά και τα αρωματικά μου, τα τοποθετώ και αυτά σε βάζα με νερό. Πολύ χρήσιμα μου έχουν φανεί και τα σκεύη που έχουν από μόνα τους διαχωριστικά, όπως οι παγοθήκες. Μπορώ σε αυτά να παγώνω τον επιπλέον ζωμό που περίσσεψε από το μαγείρεμα ή να φτιάχνω μικρά παγάκια με χυμούς φρούτων για την μικρή μου κόρη. Όταν είναι έτοιμα, τους αλλάζω θέση σε μεγαλύτερα διάφανα μπολ και έτσι κερδίζω και άλλον χώρο στο ψυγείο. Σε όλα αυτά τα διάφανα σκεύη σημειώνω με ανεξίτηλο μαρκαδόρο απέξω, το όνομα του περιεχομένου του και έτσι ξέρω ανά πάσα στιγμή τι βρίσκεται και πού.

Πολύ χρήσιμες είναι και οι διάφανες σακούλες που κλείνουν και αυτές αεροστεγώς. Τις τοποθετώ στην πόρτα του ψυγείου, γράφω απέξω τι περιέχει η καθεμία και δεν χάνω ποτέ τις πιπεριές μου, τα κομμάτια καρότου ή τα κομμάτια φρούτων που αποθηκεύω για τα smoothie μας.

Με τον ίδιο τρόπο οργανώνω και την κουζίνα μου, στην οποία, πλέον, θυμάμαι πού βρίσκονται τα πάντα!».