Αρχική InfoKids Νέα Αυτό θεωρείται πλέον το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο

Αυτό θεωρείται πλέον το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο

Αυτό θεωρείται πλέον το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο

Πριν μας επιτεθείτε, κατηγορώντας μας ότι κάνουμε διακρίσεις, λέγοντας -πολύ σωστά- ότι όλα τα παιδιά είναι όμορφα, ότι η ομορφιά είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό και ότι σίγουρα δεν είναι το παν στη ζωή. Αφιερώστε μερικά λεπτά, απλά για να παρατηρήσετε αυτό το κορίτσι.

Η μόλις 5 ετών Jare, από τη Νιγηρία, θεωρείται πλέον το πιο όμορφο κορίτσι στην κόσμο και ανακηρύχτηκε έτσι, όταν ο φωτογράφος Mofe Bamuyiwa δημοσίευσε φωτογραφίες της μικρής στα social media, με τη λεζάντα: «Το μόνο που βλέπω είναι μια ισχυρή γυναίκα. Είδα την αποκάλυψη».

Σε αυτές το κορίτσι ποζάρει σε ένα μονόχρωμα φόντο, με τα τεράστια μάτια της, το λαμπερό της δέρμα και τα εντυπωσιακά μαλλιά της, φορώντας απλά ένα φόρεμα.

Η Jare δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο και ζει με τις αδερφές της, Jomi 7 και Joba 10 ετών.

Είναι σχεδόν βέβαιο, όμως, ότι σταδιακά θα ακολουθήσει τα βήματα των Anna Pavaga, Anastasia Knyazeva και Thylane Blondeau, που θεωρούνταν το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο μέχρι να εμφανιστεί η Jare.

Anna Pavaga

Anastasia Knyazeva

Thylane Blondeau


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter