Αυτό το μαιευτήριο στέλνει πάντα στις γιορτές τα νεογέννητα σπίτι τους μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες!

Κάθε χρόνο τα τελευταία 50 χρονιά, την περίοδο των Γιορτών, ένα μαιευτήριο στο Texas δημιουργεί πραγματική μαγεία με ένα υπέροχο έθιμο που έχει καθιερώσει. Ο λόγος για το Methodist Children’s Hospital, το οποίο είχε την ιδέα να «στέλνει στο σπίτι τους» όλα τα μωρά που γεννιούνται εκεί τον Δεκέμβριο μέσα σε χριστουγεννιάτικες κάλτσες, ξέρετε από αυτές που κρεμάμε στο τζάκι για να βάλει μέσα ο Άη Βασίλης τα δώρα!

Τις κάλτσες πλέκει μια ομάδα εθελοντών που λέγονται Bluebirds of Methodist Hospital, ενώ μαζί με αυτές, τα μωρά φορούν και ένα ασορτί γιορτινό σκουφάκι, οπότε η γλύκα τους… εκτινάσσεται!

Το παράδειγμα αυτό ακολούθησαν και άλλα μαιευτήρια, τα οποία επίσης «έβαλαν» τα νεογέννητα μωράκια τους μέσα σε κατακόκκινες κάλτσες με γιορτινές ευχές!

Κι αν οι εικόνες αυτές δημιουργούν σε εμάς ρίγη συγκίνησης, φανταστείτε τον ενθουσιασμό των νέων γονιών! Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς φυλάνε τις ξεχωριστές αυτές κάλτσες, ώστε να τις γεμίζουν κάθε Χριστούγεννα με καλούδια για το παιδάκι τους που τους «ήρθε» ως το καλύτερο δώρο!

Πράγματι, πρόκειται για ένα εξαιρετικό αναμνηστικό για τα παιδιά που γεννιούνται μέσα στον Δεκέμβριο, το οποίο θα ήταν υπέροχο να προσφερόταν και στα δικά μας μαιευτήρια!

Πηγή: boredpanda.com