Αυτό το σαββατοκύριακο το θερινό φεστιβάλ κινηματογράφου Πρωταρά έρχεται με υπέροχες παιδικές ταινίες

Σινεμά κάτω από τα αστέρια και για τα παιδιά μας με ταινίες αγαπημένες και πολύ επιτυχημένες.

Μπορεί να κυκλοφόρησαν στις οθόνες μόλις την κινηματογραφική χρονιά που πέρασε, έκαναν όμως μεγάλη επιτυχία και αγαπήθηκαν από χιλιάδες παιδιά παγκοσμίως.

Έτσι αυτό το σαββατοκύριακο στον Πρωταρά προβάλλονται ταινίες όπως ο «Dumbo» και ο «κύριος Λινκ» και περιμένουν τα παιδιά μας να τις απολαύσουν!

Οι παιδικές ταινίες

Dumbo, το ελεφαντάκι

Ο Ντάμπο, ένα γλυκό, νεογέννητο ελεφαντάκι με τεράστια αυτιά, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρημαγμένο τσίρκο του Μαξ Μέντιτσι. Αρχικά, η διαφορετικότητα του είναι πηγή προβληματισμού για τον Μέντιτσι, που υπολόγιζε σε ένα χαριτωμένο ελεφαντάκι για να προσελκύσει τα πλήθη, μέχρι που ο Ντάμπο ανακαλύπτει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα τεράστια αυτιά για να πετάξει. Κάτι που δεν προλαβαίνει να χαρεί, όταν του στερούν την πολυαγαπημένη του μητέρα, με αποτέλεσμα να καταλήξει μόνος και φοβισμένος, και την ίδια στιγμή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός φαντασμαγορικού λούνα παρκ που ονομάζεται Dreamland.

Παρασκευή, 26 Ιουλίου

Ώρα: 20:00

Ο Ευγενικός Κύριος Λινκ

Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνοκαι καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου.

Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώςείναι ο τελευταίος του είδους του.

Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινώνσυγγενώντου, θα ζητήσειτη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικόγνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθικήκοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοίσυγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

Σάββατο 27 Ιουλίου

Ώρα: 20.00

Φυσικά, από τις προβολές δεν λείπουν και οι ταινίες για τους εφήβους και τους ενήλικες

Godzilla 2: King of the Monsters

H Monarch είναι μια κρυφή ζωολογική ομάδα που παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη και τη δράση μυθικών πλασμάτων που ζουν στο βυθό της θάλασσας. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο Godzilla που θα επιστρατευτεί και πάλι υπέρ της ανθρωπότητας, καθώς θα αντιμετωπίσει τέρατα όπως τους Mothra, Rodan αλλά και την απόλυτη νέμεσή του, τον τρικέφαλο βασιλιά Ghidorah. Οι μάχες του θα παίξουν θεμελιώδη ρόλο στην ισορροπία του πλανήτη και το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης.

Παρασκευή 26 Ιουλίου

Ώρα: 22.00

Avengers: Endgame

Το σύμπαν βρίσκεται στο χάος μετά από τα καταστροφικά γεγονότα στην ταινία “Οι Εκδικητές: Ο πόλεμος της Αιωνιότητας” (2018). Οι Εκδικητές ενώνονται για ακόμη μια φορά με σκοπό να αντιστρέψουν ό,τι έκανε ο Thanos, επαναφέροντας έτσι την τάξη.

Σάββατο 27 Ιουλίου

Ώρα: 20:00

Men in Black: International

Οι Άνδρες με τα Μαύρα είναι εδώ για να προστατεύουν τη Γη από τα αποβράσματα του σύμπαντος. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη παγκόσμια απειλή μέχρι σήμερα: ένα προδότη μέσα στη ΜΙΒ.

Kυριακή 28 Ιουλίου

Ώρα: 21.00

Θερινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Πρωταρά

Έως και τις 4 Αυγούστου

Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταράς