Αρχική InfoSchool Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος των Οργ. Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος των Οργ. Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Αυτός είναι ο νέος Πρόεδρος των Οργ. Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Νέος Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης ο Σωτήρης Χριστοφή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018, η 51η ετήσια Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας.

Τις εργασίες της Συνέλευσης χαιρέτισαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας Παναγιώτης Αντωνίου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιαννάκης Γιαννάκη, ο Ανδρέας Αθανασιάδης, της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Σχολικών Εφορειών, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, ο Λοϊζος Γιάσουμας, Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων και ο Κυριάκος Νικηφόρου, Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Συνέλευσης τιμήθηκαν καταξιωμένα στελέχη για την πολύτιμη και πολύχρονη εθελοντική προσφορά τους στους ανιδιοτελείς αγώνες της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν ο Μορφάκης Σολομωνίδης, απερχόμενος Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Παναγιώτης Τρύφωνος, Άγγελος Χαραλάμπους, Ανδρέας Γεωργίου, Ζωή Βαλανίδου, Χρήστος Καγκέλης και Χρίστια Σεκκέ.

Από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν αναδείχθηκε η νέα ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας για τη σχολική χρονιά 2018-2019.

Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Γραμματείας έχει ως εξής:

Πρόεδρος:                 Σωτήρης Χριστοφή

Αν. Πρόεδρος:           Πέτρος Πέτρου

Αντιπρόεδρος:          Χαράλαμπος Γιωργίτσης

Γραμματέας:             Χρίστος Ανδρέου

Β. Γραμματέας:         Αννίτα Ταλιώτου

Ταμίας:                      Κώστας Κυπρής

Ο κ. Χριστοφή, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέσα σε πλαίσια αγαστής συνεργασίας με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Βουλή, Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, ΠΟΕΔ, προς επίτευξη των στόχων της Συνομοσπονδίας και επίλυση των προβλημάτων που κατά καιρούς παρουσιάζονται και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία των Δημοτικών μας Σχολείων.

«Έχουμε όλοι χρέος να συνεργαστούμε και με κοινές προσπάθειες να συμβάλουμε, ώστε επιτέλους να υπάρξει η πολυπόθητη ποιοτική και ποσοτική βελτίωση της Παιδείας μας σε ένα ασφαλή σχολικό χώρο, για το καλό των παιδιών μας, για το καλό της κοινωνίας και του τόπου μας. Η Συνομοσπονδία τα τελευταία τρία χρόνια ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά σε πολλούς τομείς και από εκεί θα συνεχίσουμε», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter