Αρχική InfoMommy Σχέσεις Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος που θα κάνει τις γυναίκες να απιστήσουν!

Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος που θα κάνει τις γυναίκες να απιστήσουν!

Αυτός είναι ο πιο πιθανός λόγος που θα κάνει τις γυναίκες να απιστήσουν!

Μια νέα έρευνα έδωσε ίσως μια απάντηση στο αιώνιο ερώτημα της απιστίας! Γιατί απιστούν οι γυναίκες και ποιος είναι ο πιο πιθανός λόγος που μπορεί να τις οδηγεί σε αυτή την απόφαση; Το Illicit Encounters.uk, ένα από τα πιο γνωστά sites για ραντεβού με παντρεμένους στην Βρετανία, ρώτησε τους χρήστες του και ορίστε τα συμπεράσματά του!

Το site είχε πάνω από 100.00 χρήστες το 2004 και ρώτησε 1.000 από αυτούς για το ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την θέλησή τους για απιστία! Οι μισοί από τους ερωτηθέντες ήταν άνδρες και οι άλλες μισές γυναίκες. Όπως διαπιστώθηκε, το 71% των γυναικών που ήταν άπιστες προς τον σύντροφό τους είχαν μητέρες οι οποίες συμπεριφέρθηκαν με παρόμοιο τρόπο σε δικό τους σύντροφο!

cheating1-630x315

Αντίθετα, μόνο το 45% των ανδρών είχαν παρόμοια εμπειρία με τον πατέρα τους! Μάλιστα, το 86% των ανδρών υποστήριξαν ότι αν ο πατέρας τους αντιλαμβανόταν ότι ήταν άπιστοι θα σταματούσαν την παράνομη σχέση τους, ενώ οι γυναίκες ένιωθαν πως έχουν την άδεια να απιστήσουν, αφού το ίδιο είχε κάνει και η μητέρα τους!

Τα δυο φύλα έδειξαν να συμφωνούν στην ηθική πλευρά του ζητήματος! Το 89% των γυναικών που ερωτήθηκαν και το 89% των ανδρών θεωρούν ότι «η απιστία δεν είναι απαραίτητα κάτι ηθικά σωστό και αποδεκτό»! Ε, κάτι είναι και αυτό…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter