Αυτή η εντοιχισμένη «σκούπα» ήρθε για να κάνει το σκούπισμα… παιχνιδάκι!

Το σκούπισμα, είτε γίνεται με την ηλεκτρική είτε με τη συμβατική σκούπα, είναι ένα μικρό βασανιστήριο.

Μικρά σκουπιδάκια κολλούν στο πάτωμα και η σκούπα δεν τα «πιάνει», υπάρχουν σημεία του σπιτιού που η σκούπα δεν φτάνει και πάντα κάτι θα μένει έξω από το φαράσι!

Ήρθε η ώρα να βάλετε τέλος σε όλα τα παραπάνω με μια… εντοιχισμένη ηλεκτρική σκούπα! Το Sweepovac ήρθε και κάνει το σκούπισμα και το μάζεμα των σκουπιδιών, στην κυριολεξία, παιχνιδάκι.

Πρόκειται για έναν κάδο ο οποίος «κρύβεται» στους τοίχους με τον ίδιο τρόπο που κρύβονται όλες οι εντοιχισμένες οικιακές συσκευές μας και… ρουφάει τη σκόνη.

Πώς λειτουργεί

Εσείς χρησιμοποιώντας τη συμβατική σκούπα θα μαζεύετε τα σκουπίδια σας μπροστά στην ειδική υποδοχή του κάδου και εκείνος με τη σειρά του θα τα ρουφάει.

Όταν η αντιβακτηριδιακή σακούλα του κάδου γεμίσει ένα προειδοποιητικό φωτάκι ανάβει και σας ενημερώνει πως ο κάδος θέλει άδειασμα.

Το μοναδικό σημείο του κάδου που φαίνεται εκτός ντουλαπιού είναι αυτή ακριβώς η υποδοχή, το χρώμα της οποίας ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση.

Η τιμή του κυμαίνεται στα 124€ και αν θέλετε τη γνώμη μας, αυτή η σκούπα θα γίνει ένας πολύ καλός φίλος όσων ασχολούνται με την καθαριότητα του σπιτιού – και όχι μόνο – αφού είναι μικρή, διακριτική, δεν πιάνει χώρο και δεν απαιτεί καλώδια, αλλαγή πρίζας και εμάς να κινούμαστε διαρκώς γύρω της!