Αυτός ο ηθοποιός πήρε 1.000 παιδιά πεσόντων στρατιωτών και τα πήγε δωρεάν στη Disneyland

sinise

Ποιος δεν αγαπά τους celebrities που χρησιμοποιούν τη φήμη και τα χρήματά τους για να βοηθήσουν εκείνους που έχουν ανάγκη;

Ένας από αυτούς και ο ηθοποιός του Χόλυγουντ, Gary Sinise, ο οποίος έχει αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στην προσφορά προς τους άλλους, και συγκεκριμένα στα παιδιά.

Ο ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε πολύ γνωστές χολιγουντιανές παραγωγές, όπως το Forrest Gump, Το Πράσινο Μίλι και το Apollo 13, είναι πολύ αγαπητός στο κοινό και γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο.

Ο ηθοποιός και μουσικός έχει ιδρύσει έναν οργανισμό ο οποίος τιμά και βοηθά τους Βετεράνους στρατιώτες του αμερικανικού στρατού και τις οικογένειές τους.

Μία δράση του Gary Sinise Foundation, η οποία ξεκίνησε το 2017 και ονομάζεται “Snowball Express”, τιμά τους στρατιώτες που πέθαναν στο πεδίο μάχης, δίνοντας στα παιδιά τους την ευκαιρία να επισκεφθούν δωρεάν τη Ντίσνεϊλαντ.

sinise2

Πάνω από 1,750 παιδιά έχουν επισκεφθεί μέχρι στιγμής το πάρκο της Ντίσνεϊλαντ στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών, μαζί τους ζώντες γονείς τους και έχουν περάσει υπέροχα.

«Το πιο σημαντικό πράγμα αυτού του προγράμματος είναι ότι τα παιδιά δεν νιώθουν μόνα. Γνωρίζονται μεταξύ τους, οι δεσμοί γίνονται δυνατοί  και οι φιλίες που δημιουργούνται τα βοηθούν να συνεχίσουν λιγάκι πιο εύκολα τη ζωή τους», δήλώσε ο γνωστός ηθοποιός στο δίκτυο CBS.