Αυτός ο μπαμπάς φωτογραφίζεται με την κόρη του φορώντας… ροζ tutu και σπα όλα τα στερεότυπα

Στο μυαλό μας ένας μπαμπάς δεν μπορεί να παίζει με παιχνίδια που προορίζονται για κορίτσια ή να κάνει δραστηριότητες που δεν συνάδουν με το φύλο του.

Σπάνια θα δούμε μπαμπάδες να παίζουν με κουκλάκια ή να χορεύουν μπαλέτο με τις κόρες τους.

Φυσικά, ο καθένας μας μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει και να μεγαλώσει το παιδί του όπως επιθυμεί, δίνοντάς του τις εικόνες και τα πρότυπα που εκείνος θεωρεί σωστά.

Ο Casey Fields, αποφάσισε πως δεν θέλει η κόρη του να έχει ως πρότυπο έναν μπαμπά «σκληρό» που παίζει μόνο ποδόσφαιρο, αλλά έναν μπαμπά ανοιχτό στο «διαφορετικό».

Διαβάστε ακόμη: Πυροσβέστες επέτρεψαν σε τρομαγμένο κοριτσάκι να βάψει τα νύχια τους έπειτα από σοβαρό τροχαίο

Πήρε, λοιπόν, την 1 έτους κόρη του, Lyla, και φωτογραφήθηκε μαζί της φορώντας μία… ροζ tutu.

«Ήθελα να δείξω ότι ένας μπαμπάς μπορεί να δεθεί με την κόρη του κάνοντας “κοριτσίστικα πράγματα”, χωρίς να χάσει την αρρενωπότητά  του», δήλωσε η Jenn Floyd, η φωτογράφος που αποθανάτισε τον Fields με την κόρη του και παραδέχθηκε πως ο μπαμπάς δεν ένιωθε πολύ άνετα μέσα στην tutu του.

«Δεν θα φορούσε ποτέ μα ΠΟΤΕ μία φούστα ή μια tutu», αποκάλυψε η φωτογράφος και σημείωσε ότι τα ξέχασε όλα όταν επικεντρώθηκε στην κόρη του και στο πόσο καλά περνούσαν οι δυο τους.

Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο, άλλωστε; Να είναι τα παιδιά μας ευτυχισμένα και να περνούν καλά;

Δείτε τις φωτογραφίες μπαμπά και κόρης

«Είναι μια εμπειρία που ποτέ δεν θα ξεχάσω», είπε ο μπαμπάς και τώρα που έγινε viral ούτε το διαδίκτυο θα την ξεχάσει, συμπληρώνουμε εμείς.

Τα σχόλια που ακολούθησαν τις αναρτημένες φωτογραφίες, πάντως, εστιάζουν στο ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν ο μπαμπάς των παιδιών τους να κάνει αντίστοιχες πράξεις για τα παιδιά τους.