Αυτός ο single μπαμπάς αξίζει βραβείο για τον τρόπο που χειρίστηκε την πρώτη περίοδο της κόρης του

Θυμάστε πώς νιώσατε την πρώτη φορά που σας ήρθε περίοδος; Το σοκ, την απορία και την αγωνία σας; Το πιθανότερο είναι, ότι στο πλευρό σας την πρώτη εκείνη μέρα στάθηκε η μητέρα σας –ή κάποια μεγαλύτερη αδερφή, γιαγιά ή θεία- που ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει. Τι γίνεται, όμως, όταν μεγαλώνεις μόνο με τον μπαμπά σου;

Ο παρακάτω μπαμπάς περιγράφει τι συνέβη την ημέρα που η 11χρονη κόρη του αδιαθέτησε για πρώτη φορά. Το τι του είπε η μικρή και πώς αντέδρασε εκείνος. Το post του γίνεται viral και, καθόλου άδικα, κερδίζει τον θαυμασμό εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του Facebook!

Ο Maverick Austin γράφει:

Ημερολόγιο ενός Πατέρα και μιας κόρης: Σήμερα, λοιπόν, δέχθηκα «το τηλεφώνημα»…

«Μπαμπά είναι περίεργο αυτό που θα σου πω, αλλά νομίζω, ότι έκανα κακά πάνω μου!».

Τρέχω, λοιπόν, στο σχολείο για να της πάω μια αλλαξιά ρούχα, βάζω τα λερωμένα σε μια σακούλα και επιστρέφω στο γραφείο, ρίχνοντας τη σακούλα στα σκουπίδια.

Λίγες ώρες αργότερα, με παίρνει ξανά τηλέφωνο και αναγκάζομαι να καθυστερήσω κάποιους συνεργάτες που με περιμένουν να μου μιλήσουν για μια πολύ σημαντική δουλειά (κάτι που δεν κάνω ποτέ) για να το σηκώσω και να την ακούσω να μου λέει: «Μπαμπά συνέβη ξανά…»

Είμαι μπερδεμένος και πολύ ενοχλημένος γιατί έχω τρομερή δουλειά εκείνη την ώρα, οπότε της φωνάζω «απλά σκουπίσου καλύτερα και χώσε λίγο χαρτί στο πίσω μέρος του παντελονιού σου και θα σου τηλεφωνήσω σε μία ώρα!» και της το κλείνω.

Λίγα λεπτά αργότερα τρώω φλασιά… πωω! Τρέχω να βρω τη σακούλα στα σκουπίδια. Βγάζω το λερωμένο εσώρουχο, το κοιτάω και ουρλιάζω: «Αυτό είναι αίμα! Δεν είναι κακά!!!»

Διακόπτω το ραντεβού μου με τους συνεργάτες μου και τους εξηγώ ότι λυπάμαι, αλλά πρέπει να φύγω! Τρέχω στο σχολείο, ενώ την ίδια ώρα τηλεφωνώ στη γραμματεία και ζητώ η νοσηλεύτρια που έχουν μόνιμα εκεί να πάει να βρει την κόρη μου. Με έχει πιάσει πανικός επειδή το παιδί μου με κάλεσε για να μου ζητήσει βοήθεια και εγώ απλά «την άφησα να πεθάνει στη μάχη»! L

Μπαίνω στο γραφείο της νοσηλεύτριας και την βλέπω να στέκεται εκεί, πολύ ήρεμη, να με κοιτάζει και να μου λέει «Μπαμπά… μου ήρθε για πρώτη φορά…» και τη σταματώ και της λέω «Το ξέρω Avi… το συνειδητοποίησα λίγα λεπτά αφού μου τηλεφώνησες»

Το στρες του να μεγαλώνεις κόρη!

Λίγο αργότερα μου λέει «Δεν θα πάρω κάτι; Όπως όταν μου πέφτει ένα δόντι;»

Τρέχω, λοιπόν, στα μαγαζιά και μέχρι να βγει από το μπάνιο της λέω «Η Nεράιδα της Περιόδου» σου έφερε κάτι… 😀

Δείτε εδώ το super-viral post του μπαμπά:

Diary of a Father and daughter: So today I got “The Call” …. ““Dad its weird but think I pooped my pants!” So I…

Gepostet von Maverick Austin am Mittwoch, 13. November 2019