Αρχική Εκδηλώσεις Beautiful Mothers Healthy Infants: Ενισχύστε την μονάδα νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού (10-5)

Beautiful Mothers Healthy Infants: Ενισχύστε την μονάδα νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού (10-5)

Beautiful Mothers Healthy Infants: Ενισχύστε την μονάδα νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού (10-5)

Ο Σύνδεσμος Αντρικών και Γυναικείων Κομμώσεων Λεμεσού σε συνεργασία με το Σωματείο Μαιών Φιλότοκος Κύπρου (Filotokos Midwives) διοργανώνουν εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση του γυναικείου πληθυσμού και όχι μόνο.

Ενώνοντας την διαφορετικότητά μας καταφέραμε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα: υγιή παιδιά!

Κάθε άτομο που φροντίζει, περιποιείται και σέβεται τον εαυτό του, με γνώμονα πάντοτε το αρχαίο ρητό «Νούς υγιής εν σώματι υγιή», χαρίζει στον εαυτό του την καλύτερη ψυχολογία που χρειάζεται για να υποδεχτεί και να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή και να το αντιμετωπίζει σα δώρο, νιώθοντας όμορφα με αυτό.

Όμορφες , χαρούμενες έγκυες γυναίκες γεννούν υγιή παιδιά και είναι και οι ίδιες ευτυχισμένες. "Δεν υπάρχουν μη όμορφες γυναίκες: υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν ξέρουν ότι είναι όμορφες". (Βίβιαν Λι)

Σας προσκαλούμε λοιπόν σε μια εκδήλωση αγάπης και συνεισφοράς, για να σας προσφέρουμε ομορφιά και να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα επηρεάσει θετικά το έμβρυό σας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε για το πώς η εγκυμοσύνη αποτελεί ένα ξεχωριστό δώρο για εσάς.

Δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter