Αρχική InfoKids Fun Time Bricks 4 Kidz – Cyprus: Ένας παιχνιδότοπος γεμάτος Lego έρχεται στην Λευκώσια

Bricks 4 Kidz – Cyprus: Ένας παιχνιδότοπος γεμάτος Lego έρχεται στην Λευκώσια

Bricks 4 Kidz – Cyprus: Ένας παιχνιδότοπος γεμάτος Lego έρχεται στην Λευκώσια

Αγαπούν και τα δικά σας παιδιά τις κατασκευές με Lego; Μήπως το σπίτι σας έχει γεμίσει μικρά, πολύχρωμα τουβλάκια, τα οποία έχετε κουραστεί να μαζεύεται διαρκώς από το πάτωμα, τα έπιπλα, τα ντουλάπια, τα συρτάρια σας;

Το Bricks 4 Kidz - Cyprus, που αρχικά πρωτολειτούργησε στη Λεμεσό, ως το Πρώτο Δημιουργικό Κέντρο της LEGO Bricks4Kidz, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τα δικά σας παιδιά και για όλα τα παιδιά που αγαπούν τις κατασκευές με Lego.

Τι προσφέρει το Bricks 4 Kidz

Το Bricks 4 Kidz, προσφέρει καινοτόμα, εκπαιδευτικά προγράμματα και αποτελεί μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο. Ένας χώρος με εξαιρετική ατμόσφαιρα για όλα τα παιδιά ηλικιών από 3-13+ ,όπου έχουν την ευκαιρία να μάθουν, να χτίσουν, να παίξουν με τα Lego (Τούβλα). Όλα τα προγράμματα είναι άρτια κατασκευασμένα και χτισμένα γύρω από τα ιδιόκτητα σχέδια μοντέλων, σχεδιασμένα από μηχανικούς και αρχιτέκτονες, με συναρπαστικά θέματα όπως ο χώρος-η κατασκευή –τα πάρκα ψυχαγωγίας.

Παρέχει προγράμματα σε ένα ασφαλές, χαλαρό, μαθησιακό περιβάλλον, όπου η πρωτοβουλία και η αυτοέκφραση επικροτείται. Πρωταρχικός στόχος είναι να μάθουν καλύτερα τα παιδιά μέσω των δραστηριοτήτων, εμπλέκοντας παράλληλα και την περιέργεια και τη δημιουργικότητα τους. Επίσης παρέχει ευκαιρίες για την επίλυση προβλημάτων και βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν και να εκτιμήσουν για το πως λειτουργούν τα πράγματα. Όλα αυτά συμβαίνουν καθώς τα παιδιά διασκεδάζουν και ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται μέσω της συνεργασίας σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σ' αυτό το πρωτοποριακό και πρωτότυπο μέρος τα παιδιά μπορούν, επίσης, να περάσουν χρόνο μαζί με τους γονείς τους ή υπό την επίβλεψη ειδικευμένων εκπαιδευτικών χρησιμοποιώντας την υπηρεσία "drop off" - ένα μοναδικό σύστημα που μπορεί να βρεθεί μόνο στο Bricks 4 Kidz και που δίνει την δυνατότητα στους γονείς να έρθουν να αφήσουν τα παιδιά να παίξουν για το επιθυμητό χρονικό διάστημα και να χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό αυτό ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό τους. Τα παιδιά την ώρα εκείνη επιβλέπονται και ψυχαγωγούνται από τους εκπαιδευτικούς του κέντρου παιχνιδιών.

Δημιουργικό Κέντρο Lego Bricks4kidz - Λευκωσίας

Εγκαίνια: 7 Οκτωβρίου 2018  στις 10:00 πμ

Διεύθυνση: Μπελαπάις 2, Στρόβολος (περιοχή Παρισινού)

Τηλ.: 77770210

www.bricks4kidz.com.cy


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter