Ανήκουστο! Δασκάλα κλώτσησε 5χρονο κοριτσάκι επειδή δεν μπήκε στη σειρά του (video)

Μάθημα στη βιβλιοθήκη του σχολείου έκαναν τα παιδιά ενός νηπιαγωγείου του Κάνσας, όταν η κάμερα του σχολείου «έπιασε» τη δασκάλα να σέρνει ένα παιδί στο πάτωμα και να το κλωτσά.

Η μικρή όταν επέστρεψε στο σπίτι παραπονέθηκε στην μητέρα της, η οποία δεν άφησε το συμβάν να περάσει χωρίς να το ερευνήσει.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η τάξη του 5χρονου κοριτσιού έκανε μάθημα στη βιβλιοθήκη, όταν εκείνο έμεινε λίγο πίσω από τους συμμαθητές του και δεν θέλησε να επιστρέψει στην αίθουσα μαζί με τα άλλα παιδιά.

Η δασκάλα της, όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και εντόπισε την μικρή πίσω από ράφια με βιβλία, προσπάθησε να την σηκώσει από το πάτωμα, όπου βρισκόταν, και να την βγάλει έξω από την αίθουσα της βιβλιοθήκης… σέρνοντάς την!

Τις πράξεις της κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του σχολείου και στα πλάνα, πέρα από το σύρσιμο στο πάτωμα, φαίνεται η δασκάλα να κλωτσά το μικρό κοριτσάκι.

Η αντίδραση της μητέρας

Η 5χρονη μαθήτρια όταν επέστρεψε στο σπίτι της είπε στην μαμά της πως η δασκάλα της δεν είναι καλή, την χτύπησε και ότι δεν ήθελε να ξαναπάει στο σχολείο.

Η μητέρα του παιδιού παρατήρησε ένα κόκκινο σημάδι στον ώμο το κοριτσιού και αποφάσισε να μιλήσει στην δασκάλα για το τι συνέβη. Εκείνη με τη σειρά της έριξε την ευθύνη στο κοριτσάκι, λέγοντας πως την χτυπούσε και την κλωτσούσε.

«Δεν εκπλήσσομαι που έχει σημάδια στο σώμα της. Σερνόταν στο πάτωμα της βιβλιοθήκης και έπεφτε πάνω στα ράφια», είπε συγκεκριμένα η δασκάλα.

Η μητέρα, που δεν ικανοποιήθηκε από την απάντηση της εκπαιδευτικού ζήτησε να δει το video από τις κάμερες του σχολείου και – όπως αποδείχθηκε από τα πλάνα – εκείνη που έλεγε ψέματα ήταν η δασκάλα και όχι η κόρη της.

Η μητέρα δήλωσε σε τοπικά μέσα πως η δασκάλα είπε ψέματα σε όλους και ήταν αρκετά πειστική, ενώ τώρα ανησυχεί για το τι μπορεί να έχει συμβεί ολον αυτόν τον καιρό σε άλλα παιδάκια.

Η τιμωρία της δασκάλας

Η δασκάλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα και απολύθηκε επίσημα από το σχολείο πριν λίγες μέρες. Σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής του σχολείου, δήλωσε δυασσρεστημένος από αυτή την εικόνα και τόνισε πως προτεραιότητα του σχολείου του είναι η ασφάλεια και η ηρεμία των μαθητών.

Δείτε το video

πηγή:dailymail.com