Δείτε τι έκανε αυτή η μαμά όταν αποφάσισε να βγάλει την πάνα της μικρής της…

Όλοι οι γονείς ξέρουν, ότι το να μάθει το παιδί να χρησιμοποιεί την τουαλέτα και να αφήσει πίσω του την περίοδο της πάνας δεν είναι κάτι εύκολο. Ακόμα και όταν νομίζεις ότι τα έχεις καταφέρει, ατυχήματα μπορεί να συμβούν -σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού!

Μία μαμά, θέλοντας να αποφύγει τέτοιες ατυχείς στιγμές όσο η κόρη της εκπαιδευόταν στη χρήση του γιο-γιο, αποφάσισε να προστατεύσει με κάθε τρόπο το σπίτι της, χωρίς όμως να περιορίσει στο ελάχιστο το παιχνίδι της μικρής της!

Η νέα μαμά, Shona McLoughlin, μάλιστα, έχοντας απορίες για το αν λειτούργησε σωστά, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία ερώτηση για να μάθει από άλλες, πιο έμπειρες μαμάδες, αν πρέπει να περιμένει η κόρη της να καθίσει στο γιο-γιο της και κατά πόσο θα πρέπει να την «πιέσει» για να το κάνει.

Εκείνο που δεν περίμενε σίγουρα η νεαρή μαμά ήταν, ότι η φωτογραφία που συνόδευε την ερώτηση της θα γινόταν viral και θα κέρδιζε χιλιάδες likes, αλλά και σχόλια. Όπως θα δείτε και εσείς η Shona, «έντυσε» όλο τον χώρο παιχνιδιού της μικρής με απορροφητικό χαρτί ώστε να γλιτώσει από… υγρά ατυχήματα και από ό,τι φαίνεται οι ακόλουθοί της ενθουσιάστηκαν με την ιδέα της.

Τα σχόλια έπεφταν βροχή κάτω από την ανάρτηση της μαμάς, η οποία φρόντισε να ενημερώσει με καινούριες φωτογραφίες όσους της επεσήμαναν, ότι «όσο καλά και αν καλύψεις έναν χώρο, τα παιδιά πάντα θα βρουν ένα κενό σημείο για να λερώσουν».

Δείτε το post και τις φωτογραφίες της μαμάς

Λίγες μέρες αργότερα η Shona ενημέρωσε με μία ακόμη φωτογραφία τους διαδικτυακούς της φίλους για την πρόοδο της κόρης της και το απορροφητικό χαρτί στο πάτωμα, το οποίο συνεχώς λιγόστευε.

Gepostet von Shona McLoughlin am Donnerstag, 10. Januar 2019

Θα καταφέρει η κόρη της να ολοκληρώσει την εκπαίδευση τουαλέτας; Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ, αλλά ο τρόπος που αυτή η μαμά προσπάθησε να «προστατεύσει» το σπίτι της ήταν σίγουρα ευφάνταστος -και υπερβολικός!