Δείτε την Pink και την κόρη της σε ένα συγκινητικό βίντεο αφιερωμένο στη Unicef!

Χρόνια τώρα η Pink αποτελεί μορφή έμπνευσης για τις γυναίκες -και δη τις μαμάδες- όλου του κόσμου. Τα τραγούδια της τιμούν την γυναικεία δύναμη, αλλά και τον τόσο δύσκολο και σημαντικό ρόλο της μητρότητας. Μάλιστα, πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την οικογενειακή της ζωής και από τον αγώνα που δίνει για να τα ισορροπήσει όλα.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, για παράδειγμα, περιέγραψε πώς συνάντησε μια μαμά στο σούπερ μάρκετ, η οποία την ευχαρίστησε για το πόσο την έχει βοηθήσει στο ζήτημα της μητρότητας. Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν, έκλαψαν μαζί και συζήτησαν πόσο δύσκολο έργο είναι αυτό και πόσο ανάγκη έχουν οι γυναίκες από ξεκούραση και συμπαράσταση.

Την ίδια ειλικρίνεια συναντά κανείς και στο τελευταίο single της Pink, το οποίο ερμήνευσε στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών 2018. Το “Wild Hearts Can’t Be Broken” αποτελεί μια γυναικεία κραυγή στον αγώνα μας για όλα όσα πιστεύουμε: This is my rally cry / I know it’s hard, we have to try / This is a battle I must win / To want my share is not a sin, λένε οι στίχοι. (Αυτή είναι η κραυγή μου / ξέρω είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε / είναι μια μάχη που πρέπει να κερδίσω / το να θέλω το δίκιο μου δεν είναι αμαρτία)

Το παρακάτω βίντεο του single κυκλοφόρησε τη Δευτέρα και δείχνει την Pink, με σκισμένα ρούχα, χωρίς κανένα ειδικό εφέ, παρά μόνο με την δύναμη της φωνής της, να ερμηνεύει τον άκρως φεμινιστικό ύμνο. Στα μισά του βίντεο, ωστόσο, εμφανίζεται η 6χρονη κόρη της Willow, οποία αγκαλιάζει τη μαμά της, χαρίζοντάς μας μια πολύ τρυφερή σκηνή. Δείτε το:

Όπως η ίδια η Pink ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα, η κυκλοφορία του βίντεο συμπίπτει με μια πρωτοβουλία που έχει αναλάβει σε συνεργασία με την Unicef, με στόχο να βοηθήσει κορίτσια και γυναίκες που βρίσκονται σε ανάγκη σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Ως πρέσβειρα της Unicef είμαι υπερήφανη να δουλεύω σε έναν οργανισμό που στηρίζει και ενδυναμώνει γυναίκες και παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Τιμώντας τον οργανισμό, τιμώντας το βίντεο για το Wild Hearts και τιμώντας τα κορίτσια και τις γυναίκες σε όλον τον κόσμο που υπερασπίζονται τον εαυτό τους, θα κάνω μια δωρεά εκ μέρους των θαυμαστών μου και ελπίζω όλοι να κάνουν το ίδιο.»

Τα συγχαρητήριά μας στην αγαπημένη Pink!

Πηγή: babble.com