Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο αυτής της μαμάς πριν δώσει το παιδί της για υιοθεσία

Το να δίνει μια μάνα το παιδί της για υιοθεσία, πρέπει να είναι από τις πιο δύσκολες αποφάσεις που μπορεί ποτέ να πάρει ένας άνθρωπος και το παρακάτω βίντεο το αποδεικνύει με τον πιο σπαραξικάρδιο τρόπο.

Η Hannah Mongie ανακάλυψε μόλις στα 18 της χρόνια ότι είχε μείνει έγκυος και τα νέα αυτά ενθουσίασαν εξίσου εκείνη μα και τον σύντροφό της Kaden. Ο Κaden, ωστόσο, πέθανε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και παρόλο που σκέφτηκε σοβαρά να μεγαλώσει μόνη της το μωρό τους, τελικά κατέληξε στο ότι θα ήταν πιο ευτυχισμένο σε μία κανονική οικογένεια που θα του πρόσφερε αγάπη και ασφάλεια.

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών που η Hannah πέρασε με το μωρό, πριν αυτό βρεθεί στο νέο του σπίτι, εκείνη τράβηξε το παρακάτω βίντεο, κατά την διάρκεια του οποίου κλαίγοντας του εξηγεί τους λόγους που τον δίνει για υιοθεσία. Όπως λέει σε αυτό «Ακόμα είσαι 100% δικός μου» και συνεχίζει «έφτιαξα αυτό το βίντεο ώστε να ξέρεις πάντα πόσο πολύ σε αγαπάω».

Δείτε το βίντεο:


Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Hannah γύρισε το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες και έχει κοινοποιηθεί χιλιάδες φορές.

Όπως λέει η Hannah σήμερα «γύρισα εκείνο το βίντεο, ώστε να μπορεί μια μέρα να κοιτάζει πίσω και να ξέρει, ότι η απόφαση που πήρα ήταν αποκλειστικά από αγάπη.

Δεν θέλω ποτέ να σκεφτεί ότι τον εγκατέλειψα ή ότι δεν τον αγαπούσα. Θέλω πάντα να ξέρει, ότι τον αγαπώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο όλο.»

Τα καλά νέα της παραπάνω ιστορίας, ωστόσο είναι, ότι η Hannah έδωσε τον 3χρονο πλέον Tagg σε «ανοιχτή υιοθεσία». Αυτό σημαίνει, ότι οι βιολογικοί και οι θετοί γονείς έχουν δυνατότητα επικοινωνίας μα και λήψης αποφάσεων ο ένας για τον άλλον. Στο πλαίσιο αυτής, η Hannah έχει δικαίωμα να επισκέπτεται τον Tagg τουλάχιστον μία φορά ανά μήνα  -ενίοτε και συχνότερα.

Όπως η ίδια εξηγεί «αντί να τον δώσω σε μια άγνωστη, απομακρυσμένη οικογένεια, αποφάσισα να ενώσω την οικογένειά του με την δική μου. Μεγαλώνουμε όλοι μαζί και αγαπιόμαστε μεταξύ μας σαν να ήμασταν πάντα οικογένεια.»

Πηγή: independent.co.uk