Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό "Δεν μπορώ να χαρώ τη γέννηση της κόρης μου γιατί σκέφτομαι τα οικονομικά μας..."

"Δεν μπορώ να χαρώ τη γέννηση της κόρης μου γιατί σκέφτομαι τα οικονομικά μας..."

"Δεν μπορώ να χαρώ τη γέννηση της κόρης μου γιατί σκέφτομαι τα οικονομικά μας..."

"Η γυναίκα μου γέννησε πριν από δύο μήνες το πρώτο μας παιδί. Δεν χαίρομαι τη γέννηση της κόρης μου όσο θα έπρεπε γιατί με απασχολεί πολύ το πώς θα καταφέρω να ανταποκριθώ στις αυξημένες οικονομικές μας υποχρεώσεις αλλά και για το γεγονός ότι δεν θα έχουμε χρόνο ως ζευγάρι όπως παλιά."

Απαντά η Κατερίνα Μονογιού, Ψυχολόγος

Καταλαβαίνω την ανησυχία και τον προβληματισμό σας. Σαν νέος πατέρας που είστε θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο στο παιδί σας και είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα το κάνετε. Ωστόσο, ο ερχομός ενός μωρού δεν είναι μόνο υποχρεώσεις και ευθύνες. Αν μείνετε με αυτό το σκεπτικό στο μυαλό σου,θα νιώθετε συνεχώς απογοητευμένως και αδικημένος. Κάθε μέρα θα εστιάζετε στα "πρέπει" και θα "ρίχνετε τον προβολέα" μόνο στα δύσκολα, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα ευχάριστα! Μόλις βάλετε το νέο μέλος της οικογένειας για ύπνο, μπορείτε να μιλήσετε με τη σύντροφό σας κι έτσι να ανακαλύψετε από κοινού τρόπους για να μην περιοριστείτε μόνο στο ρόλο των γονέων. Μάθετε να χαίρεστε και τις στιγμές που έχετε ως ζευγάρι προσθέτοντας ερωτισμό και ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας όπως ακριβώς κάνατε και στις αρχές της σχέσης σας!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter