Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Αληθινή ιστορία: “Δεν θα σταματήσω να παίρνω αγκαλιά τον γιο μου, όσο κι αν έχει μεγαλώσει”

Αληθινή ιστορία: “Δεν θα σταματήσω να παίρνω αγκαλιά τον γιο μου, όσο κι αν έχει μεγαλώσει”

Αληθινή ιστορία: “Δεν θα σταματήσω να παίρνω αγκαλιά τον γιο μου, όσο κι αν έχει μεγαλώσει”

Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρατε αγκαλιά τα παιδιά σας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που τα χαϊδέψατε, τους τραγουδήσατε, παίξατε μαζί τους;

Αν τα παιδάκια έχουν περάσει την ηλικία των 10 ετών είναι πολύ πιθανό να έχετε ήδη ξεχάσει όλα τα παραπάνω. Αν, όμως, όχι προλαβαίνετε να τα χαρείτε ακόμα. Μία μαμά, η οποία συνειδητοποίησε νωρίς ότι οι τόσο αγαπημένες αγκαλιές με τα παιδιά της, σύντομα θα τελειώσουν, αποφάσισε να χαρεί κάθε λεπτό από όσες της απομένουν.

Σε ένα κείμενο που έγινε viral στα social media, εξηγεί το γιατί:

«Την περασμένη εβδομάδα κρατούσα τον 5 ετών γιο μου αγκαλιά μέσα στο ψιλικατζίδικο . ήταν πολύ κουρασμένος και εγώ ένιωθα πως τον είχα αγκαλιάσει ελάχιστα εκείνη την ημέρα. Και καθώς τον έβγαζα από το αυτοκίνητο και συνειδητοποίησα πως, πλέον, έχει το μισό μου βάρος, θυμήθηκα ένα ποίημα που διάβαζα κάποτε – για να είμαι απόλυτα ειλικρινής ήταν ένα meme στο Facebook – αλλά τόνιζε πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι θα υπάρξει μια τελευταία φορά που θα κάνεις κάτι με το παιδί σου, αλλά δεν τότε δεν θα συνειδητοποιείς ότι είναι η τελευταία φορά. Θα υπάρξει όντως μία τελευταία φορά που θα πάρω αγκαλιά τον γιο μου. Θα τον χαϊδέψω, θα ον γαργαλήσω, θα του τραγουδήσω, θα τον κάνω να νιώσει πόσο τον αγαπώ και μετά… δεν θα τον κουβαλήσω στην αγκαλιά μου ΠΟΤΕ ξανά. Στην κυριολεξία, ποτέ. Μια μέρα θα με ξεπεράσει σε ύψος και σε βάρος. Μια μέρα η πλάτη μου δεν θα αντέχει άλλο, τα χέρια μου θα λυγίζουν από το βάρος του και θα τον αφήσω κάτω. Και δεν θα τον κρατήσω ξανά με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα δεν είναι μια τέτοια μέρα, ακόμα κι αν τα χέρια μου τρέμουν. Συνειδητοποιώ ότι η μέρα που θα σταματήσουν όλα αυτά πλησιάζει , αλλά δεν είναι η σημερινή. Σήμερα θα τον κρατήσω λίγο ακόμα».

Διαβάστε το αρχικό post


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter