Διαφημιστείτε στο Infokids.com.cy

Προβληθείτε μέσω του infokids.com.cy

Με πάνω από 2.000.000 επισκέπτες το μήνα, το www.infokids.gr είναι αυτή τη στιγμή το Νο 1 portal για το παιδί στον ελληνικό χώρο, προσφέροντας σε γονείς και παιδιά έγκυρη ενημέρωση πάνω σε θέματα που αφορούν την ψυχαγωγία τους, την υγεία, τις αποδράσεις, τα ταξίδια, αλλά και τη γεύση. Το site ενημερώνεται καθημερινά και εσείς είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε πρώτοι ό,τι κυκλοφορεί γύρω σας και σας αφορά.

Για εσάς που θέλετε να διαφημιστείτε στο infokids.com.cy, υπάρχουν οικονομικά πακέτα που τρέχουν με το μήνα και περιλαμβάνουν την ανάρτηση banner, τη συγγραφή άρθρου, καταχώρηση στο χάρτη και link προς το site σας.

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Μύλων 75
104 41 Αθήνα
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter